ALERTĂ la New York! Bombe artizanale la reședințele lui Clinton și Obama!

Publicat:

Un dispozitiv exploziv a fost găsit la reşedinţa din New York a fostului preşedinte american Bill Clinton şi a soţiei sale, fost secretar de stat şi candidată la preşedinţie Hillary Clinton, relatează miercuri Reuters şi BBC, potrivit agerpres.

Dispozitivul exploziv a fost descoperit de un tehnician care tria corespondenţa fostului cuplu prezidenţial, a precizat The New York Times.


Descoperirea survine la două zile după ce un obiect similar i-a fost trimis şi miliardarului filantrop George Soros la locuinţa sa dintr-o suburbie a New Yorkului.

Biroul FBI (poliţia federală) de la New York a precizat că investighează pachetul suspect descoperit în preajma reşedinţei soţilor Clinton.

În paralel, şi Serviciul Secret al SUA, responsabil în special cu protecţia preşedinţilor foşti şi actuali, a indicat miercuri că a interceptat un colet suspect trimis la reşedinţa fostului preşedinte Barack Obama.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Produse și dispozitive cosmetice pentru utilizare profesională depistate tăinuite printre bagaje personale

Produse și dispozitive cosmetice pentru utilizare profesională depistate tăinuite printre bagaje personale Cazul a fost documentat de funcționarii postului vamal Leușeni, după ce au supus...

OMS a aprobat prima testare pentru diagnosticarea „Variolei Maimuței”

OMS a aprobat prima testare pentru diagnosticarea „Variolei Maimuței” Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și-a dat acordul pentru testarea-diagnostic in vitro (DIV) pentru mpox, sau...

Revolut îi cere companiei Meta să despăgubească victimele fraudelor

Revolut îi cere companiei Meta să despăgubească victimele fraudelor Banca britanică Revolut a cerut joi companiei Meta să despăgubească victimele fraudelor, în loc să-și partajeze...

FOTO/ Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit cu Maia Sandu. „Suntem alături de Republica Moldova pentru îndeplinirea visului european”

FOTO/ Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit cu Maia Sandu „Suntem alături de Republica Moldova pentru îndeplinirea visului european”, a transmis prim-ministrul României, Marcel Ciolacu,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.