UPDATE – O maşină a intrat într-o pizzerie din periferia Parisului. O fetiţă a murit / FOTO

Publicat:

UPDATE: 23:17 Un automobil a intrat luni seara, puţin după ora locală 20.00, într-o pizzerie din localitatea Sept-Sorts din apropierea Parisului; incidentul s-a soldat cu moartea unei fetiţe şi rănirea a şapte oameni, informează autorităţile locale citate de agenţiile de presă internaţionale.

Un purtător de cuvânt al prefecturii departamentului Seine-et-Marne, unde a avut loc tragedia, a precizat că şoferul a fost reţinut de jandarmi, care încearcă să stabilească dacă a fost vorba de un accident sau de un atac intenţionat.


Canalul de televiziune BFM a prezentat imagini ale automobilului implicat, un BMW de culoare albastră, în interiorul pizzeriei.

Atacatorul a declarat că a vrut să se sinucidă şi că nu este terorist. Cu toate acestea, anchetatorii spun că atacul a fost deliberat şi investighează cu atenţie orice element, luând în calcul orice ipoteză.

Ştire iniţială: O fetiţă de 8 ani a fost ucisă şi cel puţin cinci persoane sunt rănite după ce un şofer a intrat cu maşina pe care o conducea într-un grup de oameni care stăteau pe o terasă din marginea Parisului.

Autorităţile nu ştiu încă dacă este vorba de un atac terorist.

Cumplitul incident s-a petrecut în Seine-et-Marne, estul capitalei franceze, pe terasa unei pizzerii. Şoferul a fost arestat.

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă Încă un cetățean moldovean este acuzat de comiterea unei...

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon Angelina Soares De Souza, o femeie de 46...

350 de șacali din Delta Dunării vor fi împușcați pentru a limita pagubele

350 de șacali din Delta Dunării vor fi împușcați pentru a limita pagubele Ca urmare a sesizărilor repetate din partea populației locale cu privire la...

Atac armat la o nuntă în Franța: Un mort și cinci răniți

Atac armat la o nuntă în Franța: Un mort și cinci răniți O persoană a fost ucisă și cinci rănite, trei dintre ele grav, în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.