X

UPDATE – O maşină a intrat într-o pizzerie din periferia Parisului. O fetiţă a murit / FOTO

UPDATE: 23:17 Un automobil a intrat luni seara, puţin după ora locală 20.00, într-o pizzerie din localitatea Sept-Sorts din apropierea Parisului; incidentul s-a soldat cu moartea unei fetiţe şi rănirea a şapte oameni, informează autorităţile locale citate de agenţiile de presă internaţionale.

Un purtător de cuvânt al prefecturii departamentului Seine-et-Marne, unde a avut loc tragedia, a precizat că şoferul a fost reţinut de jandarmi, care încearcă să stabilească dacă a fost vorba de un accident sau de un atac intenţionat.

Canalul de televiziune BFM a prezentat imagini ale automobilului implicat, un BMW de culoare albastră, în interiorul pizzeriei.

Atacatorul a declarat că a vrut să se sinucidă şi că nu este terorist. Cu toate acestea, anchetatorii spun că atacul a fost deliberat şi investighează cu atenţie orice element, luând în calcul orice ipoteză.

Ştire iniţială: O fetiţă de 8 ani a fost ucisă şi cel puţin cinci persoane sunt rănite după ce un şofer a intrat cu maşina pe care o conducea într-un grup de oameni care stăteau pe o terasă din marginea Parisului.

Autorităţile nu ştiu încă dacă este vorba de un atac terorist.

Cumplitul incident s-a petrecut în Seine-et-Marne, estul capitalei franceze, pe terasa unei pizzerii. Şoferul a fost arestat.

 

Tags: frantamasinaparisSeine-et-Marne
Categorii: Diaspora