ALERTĂ pe un aeroport din Sydney: pasagerii au fost evacuați cu ajutorul toboganelor de urgență

Publicat:

Pasagerii unui avion al companiei Qantas au fost evacuați cu ajutorul toboganelor de urgență după ce aeronava a trebuit să se întoarcă la Sydney din cauza unei defecțiuni la sistemul hidraulic, informează agenția Reuters online, scrie mediafax.

Compania Qantas a transmis că un avion de pasageri care se îndrepta spre Perth a trebuit să se întoarcă la Sydney din cauza unei defecțiuni la sistemul hidraulic.


Citește și : Zeci de cadavre descoperite într-o groapă comună în vestul Mexicului

“Odată revenit la poartă, căpitanul a luat decizia de a evacua aeronava ca măsură de precauție și au fost desfășurate trei tobogane de urgență”, se arată în comunicatul companiei.

Qantas a spus că inginerii inspectează aeronava, un aparat de tip Airbus A330-200 care poate transporta până la 271 de pasageri.

Australian Broadcasting Corporation (ABC) a relatat că avionul a rămas blocat pe pistă după aterizare și cabina avionului s-a umplut cu fum.

O purtătoare de cuvânt a firmei Qantas le-a spus jurnaliștilor că din informațiile disponibile se pare că aparatul s-a umplut cu un fel de ceață, posibil “un lichid hidraulic care a fost pompat de sistemul de aer condiționat”.

“Poate că părea să fie fum, dar a fost ceață de la sistemul hidraulic”, a explicat ea.

Citește și : Cutremur de 6,8 grade pe scara Richter, produs în Filipine

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

UE promite un ajutor de urgenţă de 400 de milioane de euro Autorităţii Naţionale Palestiniene

UE promite un ajutor de urgenţă de 400 de milioane de euro Autorităţii Naţionale Palestiniene Comisia Europeană a anunţat vineri că va oferi Autorităţii Naţionale...

O companie românească din domeniul colectării deșeurilor medicale și chimice va investi în Republica Moldova

O companie românească din domeniul colectării deșeurilor medicale și chimice va investi în Republica Moldova O companie din România, care activează în domeniul colectării și neutralizării...

O actualizare făcută de Crowdstrike a provocat pana globală IT

O actualizare făcută de Crowdstrike a provocat pana globală IT Aeroporturi, bănci, spitale și magazine din întreaga lume au fost afectate vineri de o pană...

Discuții despre rolul Parlamentului în procesul de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană

Discuții despre rolul Parlamentului în procesul de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană Subiectul privind rolul Parlamentului în procesul de aderare a Republicii Moldova...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.