Alexei Lungu, despre interimatul de la Orhei: Nu este ușoară munca de primar, dar este plăcută

Publicat:

Primarul interimar de Orhei, Alexei Lungu, spune că a fost provocat de Pavel Verejanu să probeze fotoliul de edil.

„Domnul Pavel Verejanu a venit la mine și m-a întrebat dacă nu vreau să văd cum este viața la Orhei și cum au dezvoltat totul. Mi-a propus să văd modelul pe care au mers și pe care l-au dezvoltat și cu care au mers înainte.


Citește și : CNA a sechestrat bunuri în valoare de peste 12 milioane de lei

Am întrebat cum e posibil și mi-a spus că pot începe ca viceprimar. Domnul Verejanu urma să plece în concediu pe o lună de zile și m-a lăsat așa. Nu este ușoară munca de primar, dar este plăcută”, a declarat acesta.

Reamintim că Alexei Lungu a fost numit primar interimar la Orhei pentru perioada în care edilul municipiului se află în concediu.

De menționat că Alexei Lungu a fost înaintat pentru funcția de primar de Orhei din partea Partidului Șansă.

Cine este Alexei Lungu:

Alexei Lungu a lucrat timp de zece ani în cadrul trustului General Media Group – la Publika TV și, ulterior, la Prime TV, în perioada în care holdingul era controlat de oligarhul Vladimir Plahotniuc. El și-a încheiat activitatea în trustul deținut de Plahotniuc în 2019, la scurt timp după plecarea acestuia din țară.

Ulterior, Lungu s-a angajat în cadrul Societății cu Răspundere Limitată „Exclusiv Media”, afiliată fostului președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon. Compania deținea postul de televiziune NTV Moldova, care retransmitea postul tv „HTB” din Federația Rusă, producând și emisiuni autohtone, dar și alte instituții media afiliate Partidului Socialiștilor.

Citește și : Moldova și UE au semnat un acord crucial pentru aderare

În 2022, Lungu a „aderat” la trustul media afiliat lui Ilan Șor, iar, în prezent, acesta moderează emisiunea „PULS” difuzată de Orizont TV, televiziune afiliată lui Ilan Șor, care a preluat mai multe programe ale postului TV6, licența căruia a fost suspendată la sfârșitul anului trecut de către Comisia pentru Situații Excepționale.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Mai multă siguranță pentru portul Internațional Liber Giurgiuleşti

Mai multă siguranță pentru portul Internațional Liber Giurgiuleşti Țările NATO de la Marea Neagră -Turcia, România și Bulgaria - au început o operațiune comună pentru...

Șeful Interpol Moldova rămâne în arest preventiv

Șeful Interpol Moldova rămâne în arest preventiv Șeful Interpol Moldova, Viorel Țentiu, va mai sta 30 de zile în arest preventiv la domiciliu. Decizia a...

Teatrul ‘Luceafărul’ se retrage din proiectul ‘Invizibil’

Teatrul 'Luceafărul' se retrage din proiectul 'Invizibil' Teatrul „Luceafărul” se retrage din proiectul „Invizibil”. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a instituției...

Ministra Sănătății a avut o întrevedere cu înalți oficiali ai OMS

Ministra Sănătății a avut o întrevedere cu înalți oficiali ai OMS Ministra Sănătății, Ala Nemerenco, a avut ieri, 1 iulie, o întrevedere cu înalți oficiali...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.