Alimentele neconsumate de oamenii care stau la coadă la Palatul Westminster vor fi donate pentru o cauză umanitară

Publicat:

Alimentele neconsumate de oamenii care stau la coadă la Palatul Westminster, pentru a-i aduce un omagiu Reginei Elizabeth II, vor fi donate pentru o cauză umanitară, relatează BBC, scrie news.ro .   

Oamenii aduc mâncare şi băutură în timp ce se pregătesc pentru a sta la coadă ore îndelungate. Ei nu au voie să ducă proviziile în Palatul Westminster.


Citește și : Cum intenţionează UE să reducă facturile la energie?

Când ajung la Victoria Tower Gardens, toate alimentele neconsumate sunt confiscate – dar în loc să fie aruncate, pachetele neperisabile şi nedeschise sunt donate pentru o cauză umanitară.

The Felix Project, o organizaţie de caritate cu sediul la Londra, spune că a primit sute de kilograme de mâncare – în mare parte chipsuri, ciocolată şi biscuiţi – şi le vor distribui miilor de grupuri comunitare cu care lucrează în capitala Angliei.

“Este o donaţie extrem de bună şi va ajuta sute de oameni care se luptă pentru a-şi permite să mănânce”, a spus şefa organizaţiei caritabile, Charlotte Hill.

“Suntem onoraţi să fim aici pentru a juca un mic rol în acest eveniment extrem de emoţionant şi pentru a şti că aici se face un bine în plus”, a declarat ea.

Citește și : Putin: Rusia nu are vreo legătură cu criza energetică din Europa

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Află în ce țară se află cea mai tânără bunică. Are doar 23 de ani

Află în ce țară se află cea mai tânără bunică. Are doar 23 de ani România este ţara care are cea mai tânără bunică, la...

S-a stins din viață Jon Landau, producătorul premiat cu Oscar pentru „Titanic” şi „Avatar”

S-a stins din viață Jon Landau, producătorul premiat cu Oscar pentru „Titanic” şi „Avatar” Jon Landau, producătorul premiat cu Oscar pentru „Titanic” şi „Avatar”, care...

Detalii interne privind inteligența artificială ale OpenAI au fost furate înntr-un atac cibernetic în 2023 (NYT)

Detalii interne privind inteligența artificială ale OpenAI au fost furate înntr-un atac cibernetic în 2023 (NYT) Un hacker a avut acces la sistemele interne de...

Armata germană va înceta să exploateze baza aeriană din Niger pe 31 august

Armata germană va înceta să exploateze baza aeriană din Niger pe 31 august Armata germană va înceta să exploateze baza sa de transport aerian din...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.