Alte două noi arestări în ancheta privind atacul de la Nisa

Publicat:

Doi bărbaţi de 25 şi 63 de ani au fost arestaţi în Franţa, majorând la 6 numărul de persoane arestate până în prezent în ancheta asupra atacului sângeros cu cuţitul care a avut loc într-o biserică din Nisa, a anunţat duminică o sursă judiciară, citată de AFP, potrivit agerpres.  

Cei doi bărbaţi au fost arestaţi sâmbătă la sfârşitul după-amiezii, la domiciliul unui individ arestat câteva ore mai devreme. Acesta din urmă, un cetăţean tunisian de 29 de ani, este suspectat că l-a însoţit pe atacator, Brahim Issaoui.


Citește și : Macron: Musulmanii pot fi ‘şocaţi’ de caricaturile cu profetul Mohamed, dar că ele nu justifică violenţa

Alţi trei suspecţi se aflau în continuare în arest duminică în acest dosar: un bărbat de 47 de ani, arestat joi, după ce a fost văzut alături de agresor în imagini luate de camere de supraveghere cu o zi înainte de atac, un individ de 35 de ani, arestat vineri la Nisa pentru că a fost în contact cu Brahim Issaoui, şi vărul celui de-al doilea suspect, în vârstă de 33 de ani, prezent la domiciliul acestuia în momentul unei percheziţii a poliţiei.

Brahim Issaoui, un tunisian de 21 de ani, rănit grav de o patrulă a poliţiei municipale din Nisa, nu a putut fi deocamdată audiat de anchetatori.

Joi, la orele 08:29, Brahim Issaoui a intrat în Biserica Notre-Dame l’Assomption din Nisa, unde i-a tăiat gâtul unei femei de 60 de ani, Nadine Devillers, şi paraclisierului Vincent Loques, 55 de ani. O mamă de familie braziliancă, 44 de ani, Simone Barreto Silva, înjunghiată de mai multe ori, a decedat într-un restaurant din apropiere, unde se refugiase.

Citește și : Ciocniri între manifestanţi împotriva restricţiilor şi poliţie în Spania şi Italia

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit Grupul farmaceutic american Pfizer va testa în studii clinice o versiune modificată a unui...

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri?

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri? Studiu FTC: Majoritatea aplicațiilor și site-urilor web cu abonament practică...

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk Platforma X, fostă Twitter, a lui Elon Musk...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.