X

Alte trei documente falsificate, ridicate în ultimele 48 de ore de la călători

Alte trei documente falsificate, ridicate în ultimele 48 de ore de la călători

La trecerea frontierei moldo-române, alte trei persoane au fost descoperite cu acte falsificate. Cazurile fiind consemnate în punctele de trecere a frontierei Leușeni și Sculeni, la sfârșitul săptămânii trecute.

 

Citește și Metodele lui Stalin au revenit în Rusia. Putin a ordonat ca 12 oameni de știință să fie închiși pentru trădare

În primul caz este documentat un bărbat moldovean în vârstă de 52 de ani. Acesta a prezentat la control un permis de conducere rusesc, care s-a constatat că conține indici vădiți de falsificare. La audieri, persoana a declarat că își procurase documentul contra unei sume de 10.000 RUB prin intermediul unui cunoscut din Rusia, fiind sigur că este un act autentic.

Aceeași ilegaltate a fost deconspirată asupra unui bărbat de 32 de ani cu dublă cetățenie moldovenească și ucraineană. Permisul de conducere ucrainean, prezentat în cadrul controlului suplimentar, s-a dovedit a fi falsificat. În declarații, persoana a comunicat că obținuse permisul prin intermediari, achitând 300 USD.

Ultimul document falsificat a fost descoperit la un cetățean al Israelului de 19 de ani. Tânărul s-a prezentat la ieșirea din țară, în calitate de pasager la o rută ocazională. În cadrul controlului de nivelul doi, polițiștii de frontieră au depistat un permis de conducere ucrainean, eliberat pe numele său cu indici de falsificare. Persoana a declarat că documentul l-ar fi primit cadou, acum doi ani.

După procedură, actele falsificate au fost ridicate și transmise spre expertiză. Cercetările continuă

Tags: trei documente falsificate
Categorii: SocialȘtirile zilei