Ambasadoarea SUA în Singapore a renunţat la postul său

Publicat:

Ambasadoarea desemnată pentru a reprezenta Statele Unite în Singapore a renunţat în cele din urmă la postul său, o decizie considerată “dezamăgitoare” vineri de preşedintele Donald Trump, informează sâmbătă AFP.

Numirea lui Kathleen Troia McFarland, fost adjunct în Consiliul Naţional de Securitate (NSC), a ridicat obiecţii în timpul examinării sale de către senatori americani, potrivit agerpres.


Aceştia au întrebat-o dacă ştia despre discuţiile dintre ambasadorul rus la Washington, Serghei Kisliak, şi Michael Flynn, fost consilier al lui Trump în timpul campaniei electorale şi apoi consilier pentru securitate naţională al preşedintelui.

Citește și : Opoziţia democrată îi transmite lui Trump un avertisment privind demiterea lui Robert Mueller

Flynn, care de atunci a fost concediat de către preşedintele Trump, a recunoscut că a minţit FBI-ul în legătură cu aceste discuţii.

Dna McFarland a fost desemnată în mai pentru acest post de ambasadoare după ce a părăsit NSC la venirea succesorului lui Flynn, H.R. McMaster.

Într-o declaraţie publicată vineri, Trump afirmă că dna McFarland, de asemenea fost expert în probleme internaţionale la canalul conservator Fox News, a servit administraţia “cu distincţie”.

El a acuzat opoziţia democrată că preferă “mai degrabă calculele politice decât confirmarea numirii unei persoane calificate pentru un post de importanţă crucială”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Cum vă poate prelungi viața usturoiul. Un studiu arată că scade colesterolul, reglează glicemia și tensiunea

Cum vă poate prelungi viața usturoiul. Un studiu arată că scade colesterolul, reglează glicemia și tensiunea Un studiu efectuat recent pe 1.500 de persoane arată...

NASA: Astronauţii transportaţi de Boeing spre ISS ‘nu sunt blocaţi’ la bordul staţiei NASA

NASA: Astronauţii transportaţi de Boeing spre ISS 'nu sunt blocaţi' la bordul staţiei NASA Cei doi astronauţi care au ajuns la Staţia Spaţială Internaţională (ISS)...

Orășelul din Suedia unde îți poți cumpăra teren cu prețul unei cafele

Orășelul din Suedia unde îți poți cumpăra teren cu prețul unei cafele Am auzit cu toții de case scoase la vânzare în sudul Europei pentru...

Panama Papers: Toți cei 28 de inculpați în scandalul Mossack-Fonseca au fost achitați

Panama Papers: Toți cei 28 de inculpați în scandalul Mossack-Fonseca au fost achitați Un tribunal panamez a achitat toate cele 28 de persoane acuzate de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.