X

Ambasadorul Cristian-Leon Țurcanu: Cea mai importantă investiție românească pe acest mal al Prutului este încrederea

Ambasadorul Cristian-Leon Țurcanu: Cea mai importantă investiție românească pe acest mal al Prutului este încrederea

„Azi am avut onoarea să particip, alături de ASR Principele Radu; Igor Grosu, Președintele Parlamentului și Dorin Recean, Prim-ministru, la deschiderea celui de al doilea Forum Economic de la Chișinău, desfășurat sub auspiciile Familia Regală a României”, a transmis ambasadorul României la Chișinău, Cristian-Leon Țurcanu, într-o postare pe Facebook, scrie tvrmoldova.md.

„Cea mai importantă investiție româneasca pe acest mal al Prutului este încrederea.

România investește încredere în oamenii de aici, în caracterul european al societății și în eforturile autorităților pro-europene de reforma, modernizare și integrare europeană. Aceste elemente  creează cadrul propice pentru atragerea de investiții și dezvoltarea economică a R. Moldova în beneficiul fiecărui cetățean.

Citește și Putin are „planuri speciale” pentru liderii opoziției ruse, se tem criticii liderului de la Kremlin

Business-ul românesc este prezent în R. Moldova și contribuie activ la crearea de locuri de muncă, îmbunătățirea nivelului de trăi și dezvoltarea comunităților prin diversitatea domeniilor în care activează.

Forumul de azi, încă un eveniment românesc de referință, a dovedit încă o dată că „Moldova Europeană is open for business”

Și că mediul economic din România este interesat să se dezvolte și să aducă bunăstare și pe acest mal al Prutului.

Tags: Ambasadorul Cristian-Leon Țurcanuîncredereainvestiție
Categorii: PoliticăȘtirile zilei