X

Ambasadorul Rusiei în Italia DĂ ÎN JUDECATĂ La Stampa

Ambasadorul Rusiei la Roma, Serghei Razov, a anunţat vineri că a dat în judecată cotidianul italian La Stampa în legătură cu un articol care evoca posibilitatea uciderii preşedintelui rus Vladimir Putin, relatează Reuters, potrivit agerpres.

”Inutil de spus că acest lucru este împotriva regulilor jurnalismului şi eticii”, a declarat Razov în faţa Parchetului din Roma, după ce a depus plângerea.

Citeşte şi: E-mailul BOMBĂ care dezvăluie cum Hunter Biden l-a prezentat pe omul de afaceri ucrainean tatălui său, pe vremea aceea vicepreședintele SUA – Black News

Pe 22 martie, La Stampa a publicat o analiză intitulată ‘Dacă uciderea tiranului este singura opţiune’.

Articolul respectiv susţine că, în cazul în care toate celelalte opţiuni pentru oprirea invaziei ruse în Ucraina ar eşua, atunci singura soluţie ar fi pentru cineva uciderea preşedintelui rus.

Diplomatul rus a spus că procesul intentat de el acuză publicaţia italiană de propunerea comiterii şi de tolerarea unei infracţiuni.

Citeşte şi: Trump a dat-o în judecată pe Hillary Clinton din cauza acuzațiilor de complicitate cu Rusia – Black News

Solicitat să comenteze, ziarul italian nu a oferit deocamdată un răspuns.

Liderul de la Kremlin numeşte invazia rusă în Ucraina drept ”operaţiune militară specială” pentru ”denazificarea” ţării vecine. Occidentul consideră că acesta este un fals pretext pentru un război de agresiune neprovocat.

Tags: ambasadoritaliaromaSerghei RazovVladimir Putin
Categorii: Diaspora