Ambulanţă furată la Oslo:Suspectul a furat vehiculul pentru a nu fi arestat după un accident rutier (avocat)

Publicat:

Bărbatul arestat în Norvegia în legătură cu furtul unei ambulanţe, marţi, la Oslo, a fost interogat miercuri de poliţie, transmite dpa, citându-l pe avocatul acestuia, Oyvind Bergoy Pedersen, potrivit agerpres.

Potrivit lui Pedersen, clientul său a furat maşina salvării pentru a “evita să fie arestat” după un accident de maşină în care a fost implicat.


Citește și : Trump califică drept un ‘mare succes’ crearea unei zone de securitate în Siria

Bărbatul în vârstă de 32 de ani nu a avut intenţia să facă rău nimănui, a asigurat avocatul.

Incidentul a început într-adevăr cu raportarea unui accident rutier, în jurul orei locale 12.30 (10.30 GMT). O ambulanţă trimisă la faţa locului a fost furată, sfârşind prin a se izbi de zidul unei clădiri în cartierul Torshov.

Poliţia, care a făcut uz de armă pentru a opri vehiculul, a confiscat ulterior din maşina de salvare două arme de foc, o puşcă neîncărcată şi una semiautomată neoriginală, precum şi substanţe ilegale.

După incidentul de marţi au fost reţinuţi doi suspecţi, bărbatul de 32 de ani şi o femeie. Incidentul nu a avut urmări grave, doi bebeluşi gemeni de şapte luni aflaţi într-un cărucior lovit de ambulanţă scăpând cu răni minore.

Poliţia a precizat că suspectul se afla în ambulanţă când a fost arestat şi este bănuit de tentativă de omucidere.

Citește și : Trei morți și patru dispăruți în urma inundațiilor devastatoare din Spania,Franța și Italia

Femeia suspectă, în vârstă de 25 de ani, este bănuită la rândul ei de posesie ilegală de arme, acuzaţie pe care a negat-o, prin intermediul avocatului său John Arild Aaasen, a relatat cotidianul VG din Oslo.

Serviciul de securitate norvegian PST a afirmat că nu există indicii că incidentul de marţi a avut legătură cu terorismul.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Mai mult de jumătate dintre statele UE cer un nou sistem care să faciliteze returnarea migranţilor

Mai mult de jumătate dintre statele UE cer un nou sistem care să faciliteze returnarea migranţilor Un număr de 17 state europene au cerut Comisiei...

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici O moldoveancă de...

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA A fost înregistrat un nou record...

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți Ajax Amstedam a remizat în deplasare...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.