X

Ambulanța implicată în accident avea girofarul și semnalul conectate

Ambulanța implicată în accident avea girofarul și semnalul conectate

Ambulanța, care a fost implicată într-un accident rutier, în această dimineață, avea girofarul și semnalul sonor conectate, iar echipa de asistență medicală urgentă din cadrul SAMU Centru se afla în misiune de serviciu.

Citește și: Tatăl vitreg al mamei de 11 ani – pe banca acuzaților

Responsabilii din cadrul Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească menționează că în ambulanță se afla un pacient, care necesita transportare urgentă la spital.

În urma impactului, 4 persoane au fost transportate la spital. La moment, după investigațiile medicale efectuate s-a constatat că felcerul echipei AMU a suportat contuzia coloanei vertebrale, contuzia cutiei toracice și regiunii lombare, fractura închisă a antebrațului stâng în treimea superioară.

Infirmierul echipei AMU a suportat disjuncția acromioclaviculară pe dreapta, iar pacientul care se afla în ambulanță în timpul impactului nu a avut de suferit. Șoferul automobilului marca Dacia încă se investighează.

Circumstanțele producerii accidentului rutier urmează a fi stabilite de către organele abilitate.

Precizăm că accidentul s-a produs astăzi pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt la intersecție cu strada Vasile Alecsandri.

Tags: ambulanta in accidentmedici raniti
Știrile zilei