Ana Bogdan e prima finalistă de la Transylvania Open

Publicat:

Ana Bogdan e prima finalistă de la Transylvania Open

După încă un meci maraton, Ana Bogdan s-a calificat sâmbătă în finala turneului de tenis Transylvania Open de la Cluj-Napoca. Ea a învins-o în semifinală pe Jaqueline Cristian în trei seturi, cu 6-3, 3-6, 6-4. În ultimul act, Bogdan joacă cu câștigătoarea meciului dintre Dart și Pliskova.

Favorită numărul 8 a turneului organizat la Cluj Napoca, Ana Bogdan (65 WTA) a înfruntat-o sâmbătă în semifinală pe Jaqueline Cristian (81 WTA), după ce cu o zi înainte trecuse de principala favorită, olandeza Arantxa Rus, după aproape 3 ore și jumătate de joc, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : Peste 800 de oficiali occidentali au semnat o scrisoare critică la adresa politicii faţă de Israel şi Gaza

În primul set, Bogdan a reușit un prim break pentru 4-2, dublat apoi de câștigarea game-urilor pe propriul serviciu, închizând primul act după o oră și două minute de joc echilibrat, în care și Cristian a avut 5 mingi de break nevalorificate.

Cristian a replicat puternic în actul secund, în care a condus cu 5-0 și s-a impus în cele din urmă cu 6-3, trimițând meciul în set decisiv, cu un ultim game câștigat la zero.

În utlimul set, cele două au mers capa la cap până la 4-3 pentru Bogdan, care a reușit un prim break, pentru 5-3 și game de serviciu pentru câștigarea meciului. Cristian a contrat imediat cu un rebreak, dar nu a mai putut să egaleze la 5-5, cedându-și din nou serviciul.

Vezi şi: Putin spune Occidentului că Rusia nu poate fi învinsă în Ucraina (VIDEO) 

Ana Bogdan va întâlni în finală pe câștigătoarea celei de a doua semifinale, jucată de Harriet Dart și Karolina Pliskova.

Prezența în semifinală îi aduce lui Jaqueline Cristian un premiu de 11.610 euro și 98 de puncte.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Actorul american Mike Heslin a murit la vârsta de 30 de ani

Actorul american Mike Heslin a murit la vârsta de 30 de ani Actorul american Mike Heslin, care apare în serialul ”Special Ops: Lioness”, a murit...

Semne că ne revenim!? Tânăra generație renunță la aplicațiile de întâlniri pentru a cunoaște oamenii în viața reală

Semne că ne revenim!? Tânăra generație renunță la aplicațiile de întâlniri pentru a cunoaște oamenii în viața reală Specialiștii spun că generația Z renunță la...

Scandal de proporții la Saga Festival: Hardwell acuză că a fost țepuit de organizatori

Scandal de proporții la Saga Festival: Hardwell acuză că a fost țepuit de organizatori Un scandal de proporții a izbucnit la Saga Festival și...

VIDEO – Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația

VIDEO - Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația În adâncul Pământului se află nucleul, o minge metalică solidă care se rotește independent...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.