X

Anastasia Nichita, sportiva care a adus glorie Moldovei, dar uitată de părinți

Anastasia Nichita, sportiva care a adus glorie Moldovei, dar uitată de părinți

Anastasia Nichita, sportiva care a adus glorie Moldovei pe scena internațională, a dezvăluit într-un interviu recent cât de mult a suferit din cauza absenței părinților săi. Deși e sărbătorită de o întreagă țară pentru performanțele sale, ea trăiește o durere personală profundă: părinții săi nu au fost alături de ea în momentele de triumf.

După ce a câștigat o medalie de argint la Jocurile Olimpice de la Paris, Anastasia a povestit cât de dureros a fost să nu fie întâmpinată de părinți la aeroport, să nu primească niciun apel sau mesaj de la aceștia. Dezvăluirile ei, făcute într-un interviu acordat jurnalistului Dorin Galben, sunt de-a dreptul emoționante și ating coarda sensibilă a oricui le ascultă, potrivit ea.md.

Citește și: Poliția înăsprește măsurile de control pe întreg teritoriul țării pentru a responsabiliza șoferii

Luptătoarea a vorbit deschis despre copilăria sa marcată de sărăcie și violență domestică. Tatăl ei se află în țară, iar mama ei a emigrat în Italia, lăsând-o pe Anastasia să-și croiască singură drumul spre succes.

Cu toate acestea, Anastasia nu și-a pierdut speranța. Ea și-a promis că va merge în Italia pentru a încerca să-și reconstruiască relația cu mama sa. În ciuda succesului său pe plan sportiv, se simte că ceea ce își dorește cel mai mult este o familie unită.

Tags: Anastasia Nichitacampioană
Sport