Anchetă ANTITERORISTĂ după atentatul din Marsilia. Două femei au fost UCISE – FOTO/VIDEO

Publicat:

Secţia antiteroristă a Parchetului din Paris a deschis o anchetă în legătură cu atacul produs duminică în gara principală din Marsilia, unde un bărbat a înjunghiat mortal două persoane înainte de a fi doborât de forţele de ordine, transmite AFP, citând un anunţ al Parchetului, potrivit agerpres.

Ancheta a fost deschisă pentru ‘asasinate în relaţie cu o acţiune teroristă’ şi ‘tentativă de asasinat asupra unei persoane depozitare a autorităţii publice’, a comunicat Parchetul.


Citeşte şi: ATAC jihadist in Franta. Doi oameni au fost injunghiati mortal la Marsilia- FOTO

Acesta a precizat că ancheta a fost încredinţată Direcţiei centrale a poliţiei judiciare (DCPJ) şi Direcţiei generale de securitate internă (DGSI).

Conform ministrului de interne Gérard Collomb, victimele agresorului sunt două femei.

Atacul a avut loc în jurul orei locale 13.45 (11.45 GMT).

Agresorul ar fi strigat ‘Allah Akbar’, conform unei surse apropiate anchetei.

Citeşte şi: Atac TERORIST in Canada. Un barbat a intrat cu masina in barierele politistilor – FOTO/VIDEO

Atacatorul a fost împuşcat mortal de militari din cadrul operaţiunii antiteroriste Sentinelle, a precizat procurorul Republicii, Xavier Tarabeux.

Poliţia le-a cerut locuitorilor Marsiliei să evite zona gării Saint-Charles, unde în cursul după-amiezii se desfăşura o importantă operaţiune.

Ministrul de interne a anunţat pe Twitter că se va deplasa ‘imediat’ la Marsilia ‘după atacul comis în proximitatea gării Saint-Charles’.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ploile torențiale fac ravagii în Nepal: cel puțin 11 oameni au murit

Cel puțin 11 persoane au decedat în Nepal în urma inundațiilor și alunecărilor de teren provocate de ploile torențiale care au durat zile întregi,...

Dezastru pentru Rusia: În Ucraina a pierdut mai mulți soldați decât în al Doilea Război Mondial (Raport SUA)

Dezastru pentru Rusia: În Ucraina a pierdut mai mulți soldați decât în al Doilea Război Mondial (Raport SUA) Între 462.000 și 728.000 de soldați ruși...

VIDEO/ Președintele Recep Tayyip Erdogan este în vizită-fulger în Germania, pentru a participa la partida Turcia-Olanda

VIDEO/ Președintele Recep Tayyip Erdogan este în vizită-fulger în Germania, pentru a participa la partida Turcia-Olanda Președintele turc, Recep Erdogan, a fost în tribunele stadionului...

VIDEO – Sărbătoarea de San Fermin a început la Pamplona

Sărbătoarea de San Fermin a început la Pamplona Cu o maree umană în alb şi roşu, oraşul Pamplona, din Nordul Spaniei, a deschis sâmbătă cele...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.