Andrei Belousov, propus ministru al apărării, subliniază nevoia de mai multe beneficii pentru militarii ruşi

Publicat:

Andrei Belousov, propus ministru al apărării, subliniază nevoia de mai multe beneficii pentru militarii ruşi

Andrei Belousov, fost vicepremier, propus de preşedintele rus Vladimir Putin pentru postul de ministru al apărării în noul guvern, a declarat luni că militarii au nevoie de un mai mare acces la locuinţe, îngrijiri medicale şi beneficii sociale, relatează Reuters, potrivit stiripesurse.ro.

Belousov, un economist civil, a subliniat nevoia de mai multe beneficii pentru militarii ruşi, în declaraţii făcute în faţa unei comisii parlamentare, în prima sa apariţie după ce Putin l-a numit duminică în locul lui Serghei Şoigu.


Citeşte şi: Putin l-a scos din schemă pe Serghei Şoigu; cine îi va lua locul la şefia armatei? – Stiripesurse.md

El a fost citat de presa oficială rusă spunând că există prea multă birocraţie în ceea ce priveşte plata beneficiilor pentru personalul militar. Au existat şi probleme legate de locuinţe şi de îngrijiri medicale pentru militari, a mai spus Belousov.

Andrei Belousov, propus ministru al apărării, subliniază nevoia de mai multe beneficii pentru militarii ruşi

“Cred că este o mizerie atunci când participanţii la operaţiuni militare speciale care se întorc în ţară sunt duşi de la instituţii medicale civile la spitale care sunt adesea pur şi simplu supraaglomerate. Această problemă trebuie rezolvată”, a spus Belousov.

Comentariile lui Belousov, care nu are pregătire militară, par menite să le demonstreze membrilor forţelor armate că le înţelege îngrijorările şi că va acţiona pentru a le îmbunătăţi condiţiile.

El s-a adresat comisiei de apărare şi de securitate a Camerei superioare a Parlamentului, Consiliul Federaţiei, ca parte a unui proces de confirmare pentru formarea unui nou guvern, după ce Putin şi-a început al cincilea mandat ca preşedinte la începutul acestei luni.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Geoană spune că a fost la Moscova în 2009 într-o vizită ‘normală, exploratorie’

Geoană spune că a fost la Moscova în 2009 într-o vizită 'normală, exploratorie' Mircea Geoană a vorbit la Digi24 despre vizita pe care a făcut-o...

Cu varza murată în jurul lumii, rețete și obiceiuri de la noi și de departe

Cu varza murată în jurul lumii, rețete și obiceiuri de la noi și de departe Varza murată este un preparat tradițional care nu lipsește din...

VIDEO – Imagini cu cea mai mare erupţie solară din ultimii ani, captate de NASA

VIDEO - Imagini cu cea mai mare erupţie solară din ultimii ani, captate de NASA Imagini cu cea mai mare erupţie solară din ultimii ani...

Condamnat penal pentru că a luat la pumni un angajat al Inspecției pentru Protecția Mediului

Condamnat penal pentru că a luat la pumni un angajat al Inspecției pentru Protecția Mediului Procuratura raionului Fălești anunță despre pronunțarea la 01 octombrie 2024...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.