X

Andrei Năstase a avut o „vizită reușită” la Londra

Andrei Năstase a avut o „vizită reușită” la Londra

Andrei Năstase, candidat desemnat la funcția de Președinte al Republicii Moldova, a făcut totalurile vizitei sale la Londra, precizând că a avut o vizită extrem de reușită.
Citeşte şi: NATO condamnă încălcarea spaţiului aerian al României de către drone ruseşti – Stiripesurse.md

Politicianul s-a întâlnit cu mai mulți politicieni din diferite zone ale spectrului politic, inclusiv baroneasa Hoey, membră a Partidului Laburist, fostul secretar al apărării Gavin Williamson și fostul cancelar Kwasi Kwarteng, ambii membri ai Partidului Conservator.

Andrei Năstase a avut o „vizită reușită” la Londra

“În cadrul întâlnirilor ulterioare cu Sir Mark Boleat de la City of London Corporation, i-am prezentat situația din Moldova, experiențele mele în expunerea corupției și planurile mele de a crea noi relații care să stimuleze investițiile în țara noastră.

Înainte de a mă întoarce acasă, am avut o discuție cu fostul jurnalist BBC Robin Brant despre peisajul politic din Moldova și i-am oferit o perspectivă asupra motivelor pentru care candidez împotriva Maiei Sandu în viitoarea campanie prezidențială. Interviul exclusiv va urma în curând!”, a comunicat fostul ministru.

Tags: Andrei Năstaselondra
Categorii: Știrile zilei