X

Andrei Năstase, despre atacurile lui Dodon: România a ajutat cu tot ce se poate Republica Moldova

Andrei Năstase, despre atacurile lui Dodon: România a ajutat cu tot ce se poate Republica Moldova

Fostul ministrul de Interne și ex-vicepremier, Andrei Năstase, condamnă atacurile lui Igor Dodon la adresa României. Politicianul amintește că anume autoritățile de la București au fost cei care au ajutat cu tot ce se poate Republica Moldova.

În tăcerea asurzitoare a guvernării, PSRM și liderul său fac un atac nedrept și injust la adresa României. Ei uită că, indiferent de cine a fost la conducerea Moldovei, România a ajutat cu tot ce se poate Republica Moldova. Atacul lui Igor Dodon și al PSRM este unul menit să creeze din nou aceeași ruptură în societate și să provoace aceeași dezbinare, polarizare dorită și susținută și de actuala guvernare”, a menționat el, potrivit deschide.md.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

Năstase a amintit că ajutoarele României și cele europene au venit în R.Moldova pentru toți cetățenii și nu a contat etnia lor, fie ei rusi, găgăuzi, români sau moldoveni.

„Avem aceeași limbă, avem o istorie comună, iar fostul președinte Igor Dodon ar fi bine să își desfășoare campania politică fără însă a face atacuri împotriva celor care ne-au susținut tot timpul la greu”, a adăugat el.

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Tags: Andrei Năstasebucurestiigor dodonMoldova
Politică