X

Andrei Năstase s-a lansat în campania electorală pentru șefia statului

Andrei Năstase s-a lansat în campania electorală pentru șefia statului

Candidatul la funcția de șef de stat, Andrei Năstase, desemnat de un grup de cetățeni, s-a lansat vineri, 27 septembrie curent, în campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024. Evenimentul de lansare a avut loc în fața Președinției Republicii Moldova, informează MOLDPRES.

Andrei Năstase a specificat că, împreună cu echipa sa, a creat un program realist. Acesta a asigurat că va fi un președinte dedicat poporului, tradiției, familiei și grijii pentru copii.

Visul meu este să fac schimbări în țară pentru ca oamenii și familiile lor să trăiască bine. Republica Moldova are nevoie de sprijin extern mai mult ca oricând. Ne dorim alegeri libere și un președinte care lucrează pentru interesul țării și ai oamenilor săi. Moldova are nevoie de un președinte al poporului, care va face schimbări instituționale profunde. Vă asigur că voi avea puterea de a decide în favoarea poporului”, a spus Andrei Năstase.

Candidatul a anunțat că va susține o campanie electorală corectă, dedicată comunicării cu oamenii. Acesta a asigurat că va lupta cu sărăcia și corupția. „Voi promova ordinea, dreptatea și bunăstarea”, a afirmat Andrei Năstase.

Citește și: Portret de candidat: Averea și cariera Nataliei Morari

Andrei Năstase are vârsta de 49 de ani și este avocat de profesie. Acesta este ex-ministru al Afacerilor Interne.

În Republica Moldova, se desfășoară campania electorală pentru alegerile prezidențiale și referendumul republican constituțional din 20 octombrie curent.

În total, 11 candidați vor concura pentru funcția de șef de stat. Campania electorală se încheie pe 18 octombrie 2024, cu două zile înainte de alegeri.

 

Tags: Andrei Năstasecampania electoralăşef de stat
Politică