X

Andrei Năstase s-a lansat în cursa prezidențială

Andrei Năstase s-a lansat în cursa prezidențială

Grupul de inițiativă care va colecta semnături în susținerea candidaturii lui Andrei Năstase la alegerile prezidențiale a fost constituit. Anunțul a fost făcut de fostul lider al Platformei Demnitate și Adevăr (DA) la 24 august. „Voi fi un președinte dedicat înainte de toate oamenilor și țării noastre!”, a declarat Năstase.

La 24 august, a fost constituit grupul de inițiativă în vederea susținerii candidatului Andrei Năstase la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova, potrivit agora.md.

Citește și: 278 de secții de votare vor fi deschise în străinătate

Fostul lider PPDA promite să „redea țara cu adevărat moldovenilor” și să fie un președinte dedicat R. Moldova.

Ne-am unit din nou forțele pentru a ne lua țara înapoi, dar de data aceasta pentru a o reda cu adevărat moldovenilor. Voi fi un președinte dedicat înainte de toate oamenilor și țării noastre! Am încredere totală în sprijinul vostru și vă mulțumesc că v-ați alăturat campaniei noastre pentru strângerea semnăturilor.

Reamintim că perioada de depunere a documentelor de înregistrare a grupurilor de inițiativă în susținerea candidaților la funcția de președinte se va încheia la 31 august.

Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

Grupurile de inițiativă vor colecta semnăturile susținătorilor până la data de 20 septembrie, a anunțat Comisia Electorală Centrală.

Andrei Năstase și-a anunțat intenția de a candida independent la prezidențiale în luna aprilie a anului curent.

Tags: Andrei NăstaseDAprezidenţială
Politică