Andrei Năstase se pregătește pentru pezidențiale: ‘Mă bucur să împărtășesc cu voi câteva noutăți bune și foarte importante’

Publicat:

Andrei Năstase se pregătește pentru pezidențiale: ‘Mă bucur să împărtășesc cu voi câteva noutăți bune și foarte importante’

Ex-ministrul Andrei Năstase, pretendent la funcția de președinte al țării, astăzi, s-a adresat susținătorilor săi, anunțând următorii pași ce vor fi făcuți în vederea participării în cursa electorală din 20 octombrie curent, în calitate de candidat independent, informează OFICIAL.

„Mă bucur să vă salut și să împărtășesc cu voi câteva noutăți bune și foarte importante. Grupurile de sprijin a cauzei noastre formate în raioanele țării se vor întruni sâmbătă, 24 August, ora 9.00, la sediul nostru din Chișinău, str. 31 August 15, pentru a constitui grupul de inițiativă în vederea colectării semnăturilor pentru scrutinul prezidențial. Este un pas esențial în demersul nostru, iar implicarea fiecăruia dintre dvs este crucială. Avem nevoie de cel puțin 15 mii de semnături colectate din minimum 18 raioane ale țării. Este un exercițiu complex, dar împreună cu voi sunt convins că îl vom duce la bun sfârșit, așa cum am reușit de atâtea ori, inclusiv atunci când am colectat peste 405 000 de semnături ca astăzi să ne putem alege singuri președintele. Vă invit pe toți să participați, să veniți cu idei și propuneri și să ne unim forțele pentru a duce la bun sfârșit ceea ce am început în stradă, răsturnând atunci un regim oligarhic și cleptocratic, potrivit oficial.md.


Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

În cadrul acestei adunări, vom discuta strategia noastră de colectare a semnăturilor, modalitățile prin care putem informa și atrage mai mulți susținători și despre cum putem comunica mai eficient cu cetățenii din toate regiunile țării și cu cei din străinătăți. Avem deja un plan clar și este esențial să fim bine organizați, astfel încât să putem face față oricăror eventuale obstacole”, a anunțat politicianul.

Totodată, Andrei Năstase a spus că, în ultima perioadă, a primit sprijin atât din partea agenților economici, cât și a cetățenilor din țară și din diasporă, oameni care cred în cauza noastră pentru o țară europeană normală și nu se lasă învinși de dezamăgirea mare venită din partea celor de la putere, din partea celor care au compromis ideea de reformă, de dreptate și viață mai bună pentru oameni.

„Le mulțumesc tuturor oamenilor care s-au implicat prin munca și sprijinul lor la succesul inițiativei noastre. Fără ajutorul vostru, nu am fi putut ajunge atât de departe.

Apreciez în mod special pe acei agenți economici care, în ciuda provocărilor, au găsit timp și resurse pentru a susține această cauză. Acest sprijin ne arată că există oameni de afaceri care nu doar că înțeleg importanța proiectului nostru, dar care sunt și dispuși să facă sacrificii pentru binele nostru comun. Le mulțumesc din suflet pentru dedicarea și sprijinul lor și îi încurajăm și pe alții să facă la fel, cu încredere, curaj și asumare deplină.

De asemenea, mulțumesc tuturor cetățenilor care au contribuit prin implicarea lor activă în comunitățile noastre. Pentru mine fiecare om a contat și contează și fiecare voce este importantă.

Împreună, am demonstrat că putem mobiliza o mișcare semnificativă care poate schimba lucrurile în bine.

În continuare, avem nevoie de sprijinul vostru pentru a finaliza cu succes campania de colectare a semnăturilor. Fiecare zi este importantă, fiecare efort contează, și sunt convins că vom reuși să strângem numărul necesar de semnături pentru a putea avansa în demersul nostru.

Citește și: Poliția înăsprește măsurile de control pe întreg teritoriul țării pentru a responsabiliza șoferii

Stimați prieteni, munca noastră nu se oprește aici. După finalizarea colectării semnăturilor, ne așteaptă alte etape importante, iar unitatea și determinarea noastră vor fi esențiale pentru a le parcurge cu succes. Vă îndemn să rămâneți implicați și să continuăm să luptăm și să muncim pentru cauza în care credem cu toții.

În încheiere, vă mulțumesc încă o dată pentru sprijinul vostru. Fără voi, acest efort nu ar fi fost posibil. Împreună, putem construi un viitor mai bun pentru toți cetățenii Republicii Moldova. Ne vedem pe 24 august la Chișinău, gata să ne continuăm misiunea cu și mai multă determinare! Vă mulțumesc!”, a scris politicianul pe rețelele de socializare.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Cum va fi vremea în R.Moldova săptămâna viitoare

Cum va fi vremea în R.Moldova săptămâna viitoare Săptămâna viitoare începe cu maxime de până la +32°C – în nordul țării, +35°C – în centrul țării...

Lukașenko anunță că o treime din armata belarusă a fost trimisă la granița cu Ucraina

Lukașenko anunță că o treime din armata belarusă a fost trimisă la granița cu Ucraina Președintele Alexander Lukașenko anunță că o treime din armata statului...

Cutremur cu magnitudinea 7,2 în apropiere de peninsula Kamceatka din Rusia

Cutremur cu magnitudinea 7,2 în apropiere de peninsula Kamceatka din Rusia Un cutremur de mare intensitate s-a produs sâmbătă în apropiere de peninsula Kamceatka din...

13 asociații de băștinași din R.Moldova vor beneficia de granturi pentru consolidarea coeziunii sociale

13 asociații de băștinași din R.Moldova vor beneficia de granturi pentru consolidarea coeziunii sociale 13 asociații de băștinași din Republica Moldova vor beneficia de granturi...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.