X

Andrei Spînu: Noi facem o echipă foarte bună cu premierul Dorin Recean

Dorin Recean este un premier foarte bun și își va continua activitatea în calitate de șef al Executivului. Declarația a fost făcută de ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu. Asta după ce în spațiul public mai mulți politicieni au lansat ipoteza demisiei premierului Recean și învestirii unui Cabinet de miniștri condus de Andrei Spînu.

„Multă zvonistică. Noi facem o echipă foarte bună cu premierul Dorin Recean. Cred că Dorin este un prim-ministru foarte bun. În ultima perioadă vedem deja și rezultate, inclusiv pe domeniul securității statului. Asta contează.

Citește și : Starea de urgență ar putea fi pusă pe pauză în toamnă

Toate zvonurile sunt niște minciuni, falsuri, noi avem un obiectiv foarte clar. În primul rând, ca partid, să câștigăm aceste alegeri, iar ca Guvern să livrăm rezultatele pe care le așteaptă oamenii”, spune Spînu.

Ministrul nu vede de ce ar trebui să plece Dorin Recea. Acesta spune că el doar dorește să-și realizeze mandatul, care „este unul foarte ambițios”.

„Ne-am pus obiective foarte mari și în perioada următoare voi arăta rezultate pe aceste sectoare”, a mai spus ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale.

Citeşte şi: O altă durere de cap pentru autorităţi: Capacitatea redusă a gazoductului transbalcanic

 

Tags: Andrei SpînuDorin Recean
Categorii: PoliticăȘtirile zilei