X

Angajata MAI implicată în accidentul de la Briceni a încercat să evite impactul

Angajata Poliției de Frontieră implicată în accidentul de la Briceni, soldat cu decesul unei femei de 54 de ani, ar fi încercat să evite impactul cu bicicleta.

Șeful Serviciului Comunicare al IGP, Diana Fetco, a declarat că în urma impactului, mașina s-a răsturnat într-un șanț, iar șoferița de 38 de ani a fost reținută după cele întâmplate, iar din motiv că a suferit mai multe traumatisme a fost nevoie de internarea ei în spital.

Citește și : Portret de primar – Cine e Ion Ceban, candidatul MAN la șefia Capitalei

„Șoferița, încercând să evite tamponarea, a manevrat brusc în stânga volanul, ca rezultat inversându-se în șanțul din partea opusă a carosabilului, suferind mai multe traume”, a declarat Diana Fetco.

Potrivit IGPF, polițista era în afara orelor de muncă în timpul producerii accidentului și urmează să fie suspendată din funcție.

„Confirmăm faptul că la volanul mașinii era angajata Poliției de Frontieră, care se afla în afara orelor de serviciu. Pe cazul dat a fost pornită o anchetă de serviciu și va fi dispusă suspendarea din funcție a angajatei”, a spus purtătoarea de cuvânt a IGPF.

Citește și : Șeful Procuraturii Ungheni, implicat într-un accident grav soldat cu patru morți

 

 

Tags: accidentBriceniIGPFimpact
Categorii: JustiţieȘtirile zilei