Ani grei de închisoare după ce l-a omorât în bătaie pe concubinul mamei sale

Un tânăr din Briceni a fost condamnat la 12 ani de închisoare, după ce acum cinci luni l-a bătut până la moarte pe concubinul mamei sale. Sentința a fost pronunțată zilele trecute de magistrații Judecătoriei Edineț.

Potrivit materialelor dosarului, tragedia s-a produs în seara zilei de 22 februarie, când tânărul de 34 de ani se afla beat acasă, unde locuia împreună cu mama sa și concubinul acesteia. La un moment dat, acesta a intrat în camera, unde se afla victima și i-a cerut să părăsească casa. Între cei doi s-a iscat o ceartă, în urma căreia condamnatul i-a aplicat bărbatului mai multe lovituri cu pumnii, picioarele și o bâtă.


Citeşte şi: Autorul tentativei de asasinat împotriva lui Donald Trump a acţionat singur – Stiripesurse.md

În acel moment, tânărul a fost contactat telefonic de mama sa care nu se afla la domiciliu. Femeia a înțeles că între bărbați s-a produs un conflict și a apelat imediat la Serviciul 112, solicitând intervenția Poliției.

Ani grei de închisoare după ce l-a omorât în bătaie pe concubinul mamei sale

Ajunși, oamenii legii au depistat la domiciliu victima snopită în bătaie, anunțând medicii pentru a prelua persoana la spital. Cu regret, peste câteva ore, în noaptea spre 23 februarie, bărbatul a decedat la spital.

Fiind audiat, individul și-a recunoscut integral vina.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată la Curtea de Apel Bălți în decurs de 15 zile.