Ani grei de închisoare pentru elveţienii care şi-au închis copiii în beci

Publicat:

Un tribunal din Zurich, în partea central-nordică a Elveţiei, a condamnat joi la sentinţe grele doi părinţi elveţieni care şi-au închis doi dintre copii într-un beci, i-au înfometat şi i-au abuzat ani la rândul, informează dpa, potrivit agerpres.

Tatăl a fost condamnat la 16 ani şi jumătate de închisoare, iar mama la 12 ani în spatele gratiilor.


Citeşte şi: ULTIMUL vapor pe aburi din lume s-a ciocnit de mal: 17 oameni au fost răniţi!

Potrivit rechizitoriului, cuplul a început să-şi abuzeze cei doi copii – o fetiţă de cinci ani şi un băieţel de patru – în 2003, în Zurich, şi s-au oprit abia opt ani mai târziu, când autorităţile i-au plasat pe minori într-un orfelinat.

Timp de patru din aceşti opt ani, copiii erau închişi noapte de noapte şi weekend-urile, mai întâi în camera lor şi ulterior într-un beci neîncălzit.

Copiii au suferit de foame, din cauza abuzurilor fizice şi a umilinţelor, fiind nevoiţi să-şi facă nevoile pe podeaua beciului, potrivit audierilor de la tribunal.

Tatăl a fost condamnat şi pentru că şi-a abuzat sexual o altă fiică şi o fată vitregă. Cele două fete nu au fost forţate să trăiască în pivniţă.

Citeşte şi: Atena DEZMINTE discuţiile cu Ankara

”Aţi acţionat împreună şi nu v-aţi oprit unul pe celălalt de la comiterea acestor delicte”, le-a spus judecătorul părinţilor, care în timpul procesului s-au acuzat reciproc.

Tribunalul a anunţat că va depune plângere împotriva autorităţilor din domeniul protecţiei copilului din Zurich care se aflau în funcţii în timpul comiterii faptelor, pe motiv că, deşi au fost alertaţi în repetate rânduri de vecini, profesori şi medici, nu au luat nicio măsură.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

VIDEO – Cum încearcă propaganda rusă să convingă că atacul de la spitalul de copii ‘Okhmatdyt’ din Kiev este FALS

VIDEO - Cum încearcă propaganda rusă să convingă că atacul de la spitalul de copii 'Okhmatdyt' din Kiev este FALS Pe canalele rusești de Telegram...

Blinken: SUA sunt obligate să sprijine Ucraina cel puțin 10 ani

Blinken: SUA sunt obligate să sprijine Ucraina cel puțin 10 ani Indiferent cine va fi ales în SUA ca viitor președinte, țara va fi obligată...

Netflix continuă să-și crească numărul de abonați și veniturile

Netflix continuă să-și crească numărul de abonați și veniturile Numărul abonaților Netflix a crescut cu 16,5% de la an la an în ultimul trimestru, încă...

Trei hackeri pro-ruşi, arestaţi în Spania din cauza atacurilor cibernetice în scopuri teroriste

Trei hackeri pro-ruşi, arestaţi în Spania din cauza atacurilor cibernetice în scopuri teroriste Trei hackeri pro-ruşi au fost arestaţi pentru presupuse atacuri cibernetice împotriva Spaniei...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.