Animalele de la Zoo Gaza suferă de foame. Printre cuști s-au refugiat mai mulți palestinieni

Publicat:

Animalele de la Zoo Gaza suferă de foame. Printre cuști s-au refugiat mai mulți palestinieni

Animalele de la grădina zoologică din Rafah suferă din cauza foamei. Printre cuștile animalelor s-au refugiat numeroși palestinieni care fug de război.

Maimuțele, papagalii și leii sunt înfometați deoarece grădina zoologică nu a mai fost aprovizionată cu alimente de la începerea conflictului din Gaza, potrivit stiripesurse.ro.


Citeşte şi: Află cine este cel mai bogat om din lume. Vezi ce avere are

Patru maimuțe au murit deja, iar a cincea este atât de slăbită încât nu se poate hrăni nici măcar atunci când este disponibilă mâncare, a declarat proprietarul grădinii zoologice, Ahmed Gomaa, potrivit Reuters.

El se teme și pentru cei doi pui de leu ai săi.

„Îi hrănim cu pâine uscată înmuiată în apă doar pentru a-i ține în viață. Situația este cu adevărat tragică”, a mai spus Gomaa.

Mama puilor a pierdut jumătate din greutate de când a început conflictul, trecând de la mese zilnice de pui la porții săptămânale de pâine, a adăugat el.

Citeşte şi: România intră în ‘Schengen Air’ din martie 2024

De foame suferă și oamenii care s-au refugiat în grădina zoologică. Aprovizionarea se face cu greutate în Gaza și alimentele sunt foarte rare. În grădina zoologică privată, administrată de familia Gomaa, a apărut un șir de corturi de plastic pentru oamenii care fug din calea războiului.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Un episod de albire masivă a bureţilor marini în Noua Zeelandă, cel mai extins înregistrat vreodată

Un episod de albire masivă a bureţilor marini în Noua Zeelandă, cel mai extins înregistrat vreodată Un episod de albire masivă a peste 50 de...

Saga ‘John Wick’, cu Keanu Reeves în rolul principal, în pregătire

Saga 'John Wick', cu Keanu Reeves în rolul principal, în pregătire Saga "John Wick" va ajunge pe micul ecran. Un serial bazat pe această franciză,...

Cea mai mică fosilă de humerus uman oferă noi informaţii despre specia Homo floresiensis

Cea mai mică fosilă de humerus uman oferă noi informaţii despre specia Homo floresiensis Oamenii de ştiinţă au descoperit rare fosile umane străvechi pe insula...

Populaţiile de dugong, în scădere, îşi pierd diversitatea genetică (studiu)

Populaţiile de dugong, în scădere, îşi pierd diversitatea genetică (studiu) Populaţiile de dugong devin din ce în ce mai sensibile la impactul antropic şi la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.