X

Un Antonov An-148 care avea la bord 71 de persoane la bord s-a prăbuşit în apropiere de Moscova. Nu există supraviețuitori

Un avion cu 71 de persoane la bord s-a prăbuşit în apropiere de Moscova. Aparatul, aparţinând Saratov Airlines, a dispărut de pe ecranele radarelor la puţin timp de la decolarea de pe aeroportul Domodedovo, din capitala rusă. Echipele de salvare ajunse la locul prăbuşirii aparatului au găsit deocamdată trupurile a doi dintre pasageri. Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz.
Conform presei ruse, este vorba despre un Antonov An-148 care avea la bord 65 de pasageri şi 6 membri ai echipajului, potrivit news.ro .
Reprezentanţii serviciilor de urgenţă au declarat pentru Interfax că avionul s-a prăbuşit lângă satul Argunovo şi că nu sunt şanse  să existe supravieţuitori.
De asemenea, ministrul rus al Transporturilor Maksim Sokolov s-a deplasat şi el către Argunovo.

Conform unei alte agenţii de presă, avionul a dispărut de pe ecranele radarelor la două minute de la decolarea de pe aeroportul Domodedovo.

Site-ul Flightradar24 a informat într-o postare pe Twitter că avionul pierdea altitudine cu o viteză de 1.000 de metri pe secundă (60 km/h), la cinci minute după decolare.

Avionul decolase de pe aeroportul Domodedovo şi se îndrepta către Orsk, un oraş situat în apropierea frontierei dintre Rusia şi Kazahstan.

 

Citește și : ONU cere atenuarea imediată a conflictului din Siria

Categorii: Știrile zilei