X

Antrenorul lui Lecce a fost concediat după ce a lovit cu capul un jucător al Veronei

Antrenorul lui Lecce a fost concediat după ce a lovit cu capul un jucător al Veronei

Lecce l-a concediat pe managerul Roberto D’Aversa după ce acesta a lovit cu capul în figură un jucător advers la finalul meciului cu Hellas Verona, a anunțat luni clubul din Serie A.

Managerul lui Lecce, Roberto D’Aversa, l-a lovit cu capul în față pe atacantul Veronei, Thomas Henry, în urma meciului pierdut duminică, pe teren propriu, cu 0-1, potrivit stiripesurse.ro.

Citește și: Noua bombă teleghidată a Rusiei provoacă distrugeri şi victime grele pe frontul ucrainean (CNN)

„În urma evenimentelor care au avut loc la finalul meciului Lecce – Verona, U.S. Lecce anunță că l-a eliberat din funcție pe antrenorul Roberto D’Aversa”, a precizat clubul într-un comunicat.

D’Aversa a primit cartonașul roșu, la fel ca Henry. Ulterior, managerul, care a venit la Lecce în iunie 2023, și-a prezentat scuze, afirmând însă că jucătorii săi au fost provocați continuu spre finalul partidei, notează Reuters.

Lecce a câștigat doar cinci din cele 28 de meciuri de campionat disputate în acest sezon, fiind pe locul 15, cu 25 de puncte, la un punct deasupra zonei de retrogradare, în timp ce Verona a depășit-o cu victoria sa și a urcat pe locul 13 cu 26 de puncte.

Citește și: Viktor Orban: Numele păcii este Donald Trump

Tags: Hellas VeronajucătorLecceRoberto D'Aversa
Sport