Aplauze la scenă deschisă la premiera mondială a unei piese de teatru în regia lui Kirill Serebrennikov, la Hamburg

Publicat:

Piesa ”Călugărul negru” a avut premiera mondială sâmbătă seară la teatrul Thalia din Hamburg în prezenţa regizorului rus Kirill Serebrennikov, informează DPA, potrivit agerpres

Publicul a întâmpinat piesa, o adaptare cu o durată de aproape trei ore a unei nuvele de Anton Cehov din 1894, cu aplauze şi ovaţii la scenă deschisă.


Citește și : SUA nu au în vedere organizarea unei evacuări a cetăţenilor americani din Ucraina

O trupă numeroasă, incluzând artişti ruşi, germani, letoni, americani şi armeni, a dat glas pe scenă unor probleme referitoare la normalitate şi nebunie, conformitate socială şi realizarea propriului potenţial.

Printre vedetele din distribuţia piesei, ale cărei repetiţii au început la Moscova, se numără Mirco Kreibich, în rolul unui intelectual în căutarea identităţii, şi Gabriela Maria Schmeide, în rolul soţiei.

Combinând muzică live, cântece, dans şi fragmente filmate, regizorul dezvoltă un mixaj de stiluri care creează o atmosferă magică.

Citește și : Joe Biden şi Kamala Harris promit să apere dreptul la avort

Serebrennikov a fost arestat în 2017 în Rusia şi plasat în arest la domiciliu. În 2020, în urma unui proces pentru o presupusă deturnare de fonduri, artistul a fost condamnat la o sentinţă de trei ani de închisoare cu suspendare, cu interdicţia de părăsi ţara.

În mod neaşteptat, la începutul lui ianuarie i s-a permis să zboare la Hamburg pentru a continua repetiţiile la piesa sa.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit Grupul farmaceutic american Pfizer va testa în studii clinice o versiune modificată a unui...

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri?

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri? Studiu FTC: Majoritatea aplicațiilor și site-urilor web cu abonament practică...

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk Platforma X, fostă Twitter, a lui Elon Musk...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.