X

Aplicația Telegram a picat în întreaga lume. Aplicația a fost indisponibilă timp de o oră

Aplicația Telegram a picat în întreaga lume. Aplicația a fost indisponibilă timp de o oră

Aplicația Telegram a căzut în mai multe țări, inclusiv în Republica Moldova, în seara zilei de 8 iunie. Utilizatorii nu au putut expedia mesaje și nici să actualizeze informațiile de pe canalele la care sunt abonați. Aplicația a fost indisponibilă aproximativ o oră, s-au înregistrat probleme atât în ​​versiunea mobilă, cât și în versiunea desktop a Telegramului.

Novaya Gazeta Evropa scrie că, în seara zilei de 8 iunie, în jurul orei 21:00, s-a înregistrat o eroare în activitatea Telegramului. Potrivit datelor Downdetector, utilizatorii au început să raporteze probleme atât în ​​versiunea mobilă, cât și în versiunea desktop a Telegramului. Aplicația a fost indisponibilă timp de aproximativ o oră.

Potrivit sursei, probleme au fost raportate de utilizatori din Rusia, Ucraina, Germania, Uzbekistan, România, Moldova, Serbia, Kazahstan, Letonia, SUA și alte țări.

Conducerea aplicației nu a venit, deocamdată, cu explicații. 

rbc.ru scrie că utilizatorii nu au putut expedia mesaje, totodată informațiile de pe canalurile de Telegram nu se actualizau.

Telegram este un serviciu de mesagerie. Compania a fost înregistrată la Londra și înființată de antreprenorul rus Pavel Durov.

Tags: aplicatiaîntreaga lumetelegram
Social