Apple oferă reduceri rare la iPhone-uri în China

Publicat:

Apple oferă reduceri rare la iPhone-uri în China

Apple oferă reduceri rare la iPhone-uri în China, reducând prețurile de vânzare cu amănuntul cu până la 500 de yuani (70 de dolari), pe fondul presiunii concurenței pe cea mai mare piață de smartphone-uri din lume.

Gigantul tehnologic american a redus prețurile unor iPhone-uri cu 5%, a arătat luni site-ul său chinezesc, conform Reuters, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și: Congresul PPE are loc la București înaintea alegerilor europarlamentare

Promoția limitată în timp, catalogată drept un eveniment de Anul Nou Lunar, va dura din 18 ianuarie până în 21 ianuarie, în perspectiva sărbătorii de la mijlocul lunii februarie.

Vânzările celei mai recente serii de telefoane iPhone 15 de la Apple au fost mult mai slabe decât cele ale modelelor anterioare în China.

Rivalii de pe piața internă, precum Huawei și Xiaomi, oferă modele competitive, în timp ce surse au declarat că unele companii și departamente guvernamentale au limitat utilizarea de către angajați a dispozitivelor Apple – reflectând restricțiile impuse de guvernul american asupra aplicațiilor chinezești din motive de securitate.

Citește și: Papa Francisc a refuzat o donaţie substanţială de la o mare companie din domeniul apărării

Vânzările de iPhone în China au scăzut cu 30% în prima săptămână din 2024 față de aceeași perioadă a anului precedent, au declarat analiștii Jefferies într-o notă pentru clienți, după ce au scăzut cu 3% în întreg anul 2023. Analiștii se așteaptă ca peisajul concurențial să se înăsprească în acest an.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Richard Gere face trecerea la televiziune şi se alătură serialului ‘The Agency’

Richard Gere face trecerea la televiziune şi se alătură serialului 'The Agency' Actorul american Richard Gere se va alătura distribuţiei serialului "The Agency", produs de...

Letonia introduce parteneriatele civile pentru cuplurile de acelaşi sex

Letonia introduce parteneriatele civile pentru cuplurile de acelaşi sex Modificările legislative care le permit persoanelor homosexuale să înregistreze parteneriate civile destinate cuplurilor de acelaşi sex...

O expoziţie Barbie la Londra, cu o păpuşă care a călătorit în spaţiu

O expoziţie Barbie la Londra, cu o păpuşă care a călătorit în spaţiu Design Museum din Londra va organiza începând de vineri o expoziţie Barbie,...

Actorul britanic Ian McKellen nu va reveni curând pe scenă, după ce a căzut în timpul unei reprezentanţii

Actorul britanic Ian McKellen nu va reveni curând pe scenă, după ce a căzut în timpul unei reprezentanţii Actorul britanic Ian McKellen, în vârstă de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.