Apple TV+ va face un documentar despre coloanele sonore ale filmelor din franciza ‘James Bond’

Publicat:

“The Sound of 007”, un documentar care celebrează coloanele sonore ale filmelor din franciza “James Bond”, va avea premiera pe platforma de streaming Apple TV+ în 2022, pentru a marca împlinirea a 60 de ani de la debutul acestei serii cinematografice, informează Reuters, potrivit agerpres.

Documentarul va explora felul în care au fost create piesele incluse pe coloanele sonore ale unor filme precum “Dr. No”, precum şi celebrele teme muzicale ale filmelor cu agentul 007, combinând interviuri şi imagini de arhivă cu actorii care l-au interpretat de-a lungul anilor pe celebrul spion britanic, au precizat reprezentanţii site-ului oficial James Bond într-un comunicat.


Noua producţie va fi lansată în octombrie 2022.

Pe piaţa extrem de competitivă a platformelor de streaming, stimulată de pandemia de coronavirus, Apple TV+ concurează cu liderul din acest sector de activitate, Netflix, precum şi cu serviciile online Amazon Prime Video şi Disney+.

De la debutul său din 2019, Apple TV+ a lansat zeci de seriale şi filme originale, inclusiv serialul “Ted Lasso”, care a câştigat şapte premii la gala Primetime Emmy Awards din acest an.

Grupul Apple nu a dezvăluit numărul persoanelor care s-au abonat la platforma sa de streaming, care oferă doar programe original, motiv pentru care catalogul Apple TV+ este mai mic decât cele ale rivalilor săi.

Anul trecut, unul dintre documentarele sale originale, “Beastie Boys Story”, a fost premiat alături de producţia “The Go-Go’s”, realizată de Showtime, la categoria “cel mai bun documentar muzical” la gala Critics Choice Awards.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Usatîi critică decizia de a închide Universitatea Agrară: ‘Nu îi duce capul la nimic’

Usatîi critică decizia de a închide Universitatea Agrară: 'Nu îi duce capul la nimic' Renato Usatîi a criticat dur decizia guvernării PAS de a închide...

Putin, despre exerciţiul naval Rusia-China: O încercare de a contracara SUA în Pacific

Putin, despre exerciţiul naval Rusia-China: O încercare de a contracara SUA în Pacific Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat că manevrele navale „Okean-2024” care au...

Misiunea Polaris Dawn a SpaceX a fost lansată. Pentru prima dată, patru astronauţi privaţi au ieşit în spaţiu

Misiunea Polaris Dawn a SpaceX a fost lansată. Pentru prima dată, patru astronauţi privaţi au ieşit în spaţiu Patru astronauţi privaţi au fost lansaţi în...

Echipa națională de tineret a remizat cu Suedia

Echipa națională de tineret a remizat cu Suedia Echipa națională de tineret a Republicii Moldova a obținut un rezultat pozitiv în compania unui adversar redutabil....

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.