Aproape 2.000 de turişti evacuaţi dintr-un camping după o falsă alertă cu bombă în sudul Franţei

Publicat:

Aproape 2.000 de turişti au fost evacuaţi pentru scurt timp dintr-un camping la Argeles-sur-Mer în sudul Franţei după o falsă alertă cu bombă, a anunţat joi o sursă judiciară, citată de France Presse, potrivit agerpres.

Managerii unuia dintre cele mai importante campinguri ale staţiunii au primit joi un apel anonim în care un bărbat afirma că “o bombă va exploda în trei ore, Inch Allah”.


Citește și : SUA avertizează Iranul să nu blocheze strâmtoarea Ormuz

Aproximativ 2.000 de persoane au fost evacuate timp de trei-patru ore şi circa 70 de jandarmi şi poliţişti municipali au fost mobilizaţi, potrivit acestei surse.

Autorul a fost identificat, arestat şi plasat în arest preventiv în timpul serii la Rouen (vest). El a fost apoi plasat într-un mediu specializat în cadrul unei spitalizări forţate datorită stării sale psihologice.

“Este un francez, nici musulman şi nici convertit. El a profitat de un context de ameninţare teroristă. El s-a răzbunat din cauza soţiei sale pe care a vrut să o sperie”, potrivit sursei judiciare, care a adăugat că aceasta nu era în camping în timpul apelului telefonic.

Citește și : Coaliția condusă de saudiți spune că ultimul atac din Yemen a fost ‘o operaţiune militară legitimă’

Populaţia staţiunii Argeles-sur-Mer de la Mediterana, deseori numită “capitala campingurilor”, creşte în timpul verii de la 10.000 la 150.000 de persoane.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

TAROM introduce oferte speciale pe ruta București – Chișinău pentru a putea fi vizitate cramele din Republica Moldova

TAROM introduce oferte speciale pe ruta București - Chișinău pentru a putea fi vizitate cramele din Republica Moldova TAROM introduce oferte speciale pe ruta București...

Trupele rusești trebuie retrase imediat din Moldova. Mesajul premierului Recean la Adunarea ONU

Trupele rusești trebuie retrase imediat din Moldova. Mesajul premierului Recean la Adunarea ONU Republica Moldova își dorește soluționarea pașnică a conflictului transnistrean, cu respect deplin...

Brașovul este cel mai atractiv oraș din România pentru a locui. Unde se situează Bucureștiul și cine mai e în Top 10

Brașovul este cel mai atractiv oraș din România pentru a locui. Unde se situează Bucureștiul și cine mai e în Top 10 Braşov, situat la...

Înlocuitor pentru Mbappe! Ce vrea să facă Ancelotti în derby-ul Atletico Madrid – Real Madrid

Înlocuitor pentru Mbappe! Ce vrea să facă Ancelotti în derby-ul Atletico Madrid - Real Madrid Real Madrid o întâlnește pe rivala Atletico Madrid, duminică, 29...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.