Ar fi fost alertă cu bombă în avionul ce zbura la Chișinău din Erevan

Publicat:

Ar fi fost alertă cu bombă în avionul ce zbura la Chișinău din Erevan

Ar fi fost alertă cu bombă în avionul care zbura din Erevan la Chișinău, dar a aterizat de urgență la București, scrie presa de peste Prut.

Citește și: Țentiu rămâne în arest pentru încă 30 de zile


Pe Aeroportul din Otopeni a intervenit și SRI. Potrivit presei din România, pilotul aeronavei a cerut să facă o escală neprogramată la București. Pilotul a luat decizia de a ateriza de urgență.

Din primele informații ar fi vorba despre un scandal la bordul aeronavei și despre amenințări făcute de unii dintre călători.  De asemenea, s-ar fi înregistrat și un apel la numărul unic de urgență 112 Republica Moldova, care anunța că la bordul aeronavei se află o bombă.

Aparatul a aterizat de urgență pe aeroportul Otopeni. SRI verifica aeronava și bagajele pasagerilor, cei mai mulți dintre ei fiind cetățeni din R. Moldova.

La bordul avionului s-ar afla în jur de 170 de pasageri. Pirotehniștii și mai multe echipaje de poliție se afla la fața locului.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Afirmaţiile privind posibila ingerință a Rusiei în alegerile din Regatul Unit sunt ‘foarte îngrijoratoare’ (vicepremier)

Afirmaţiile privind posibila ingerință a Rusiei în alegerile din Regatul Unit sunt 'foarte îngrijoratoare' (vicepremier) Presupusul amestec al Rusiei în viitoarea campanie electorală generală din...

Viktor Orban anunţă o noua alianţă a partidelor europene de extrema dreaptă

Viktor Orban anunţă o noua alianţă a partidelor europene de extrema dreaptă Premierul ungar Viktor Orban a anunţat duminică la Viena o alianţă cu...

Un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din Rezina a murit strivit de un tractor

Un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din Rezina a murit strivit de un tractor Un bărbat a murit, după ce a fost strivit...

5 diete sănătoase cu care poți slăbi și preveni bolile

5 diete sănătoase cu care poți slăbi și preveni bolile Dacă îți dorești să scapi de kilogramele în plus, sfatul specialiștilor este să eviți dietele...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.