X

ARBI a pus sechestru pe bunuri de circa 2,3 de milioane de lei

ARBI a pus sechestru pe bunuri de circa 2,3 de milioane de lei

Agenția de Recuperare a Bunurilor Infracționale (ARBI) anunță despre aplicarea sechestrelor pe 43 de bunuri în valoare de 2.325.501 lei, în cadrul delegaților dispuse de Serviciul Vamal și Direcția Generală Teritorială Sud a CNA.

Citeşte şi: Preoții din Moldova au fost sancționați pentru mesajele pro-război – Stiripesurse.md

Potrivit CNA, printre acestea se numără două mijloace de transport, cinci construcții locative și una nelocativă, 29 de terenuri agricole și șase pentru construcții, indisponibilizate într-un caz de contrabandă și corupere pasivă, transmite Știri.md.

ARBI a pus sechestru pe bunuri de circa 2,3 de milioane de lei

De asemenea, ARBI a întocmit cinci avize consultative privind evaluarea a 13 bunuri imobile (trei terenuri pentru construcții, trei terenuri agricole, trei case de locuit individuale, trei construcții accesorii, o construcție subterană) și a unui bun mobil (un autoturism), a realizat un profil financiar în privința a nouă persoane cu scopul stabilirii diferenței dintre venituri și cheltuieli.

La începutul perioadei de raport, ARBI a avut în procedură 86 de delegații pe 58 de cauze penale în privința a 124 de subiecți. Pe parcursul săptămânii au fost recepționate două delegații pe o cauză penală în privința a doi subiecți, au fost realizate două delegații pe două cauze penale în privința a două persoane și au fost expediate 72 de demersuri către furnizori de informații și date relevante.

Tags: Agenția de Recuperare a Bunurilor Infracționale (ARBI)sechestru
Categorii: SocialȘtirile zilei