ARBI a pus sub sechestru două maşini de lux

Publicat:

ARBI a pus sub sechestru două maşini de lux

Săptămâna trecută, ARBI a CNA a emis ordonanțe de sechestru, în baza delegațiilor PCCOCS și Direcției Generale Teritoriale Nord a CNA, pe bunuri în valoare de peste 6,6 milioane de lei. Printre acestea – o locuință și șase automobile.

Mai exact, este vorba despre un automobil de model Mercedes-Benz din 2018, un Ferrari din 2016, un Audi S3 din 2016, o Toyota Prius din 2021, un Can-am Maverick X3 din 2017 și un Renault Megane din 2016, transmite Știri.md.


Potrivit reprezentanților CNA, la moment, ARBI are în examinare 101 delegații, pe 72 de cauze penale, în privința a 143 de subiecți.

Citeşte şi: Natalitatea a scăzut drastic în Moldova în ultimii ani – Stiripesurse.md

De asemenea, Direcția generală asigurare operativă a efectuat 12 expertize judiciare, dintre care cinci criminalistice și 7 IT, în procedură fiind alte 52 de expertize. Ofițerii de urmărire penală au propus pentru transmitere în judecată șapte cauze penale. La moment, organul de urmărire penală al CNA gestionează 414 dosare.

Direcția legislație a recepționat 35 de proiecte de acte normative pentru expertizare și a remis autorilor 16 rapoarte de expertiză și șapte avize. La moment, se lucrează pe 48 de materiale, recepționate de la autorități.

Direcția analitică a efectuat patru analize operaționale, alte 102 studii sunt în procedură, iar Direcția testarea integrității profesionale a eliberat 106 caziere de integritate.

ARBI a pus sub sechestru două maşini de lux

Direcția educație anticorupție a desfășurat 13 activități de informare și sensibilizare cu privire la riscurile și consecințele implicării în acte de corupție pentru angajații Serviciului de Informații și Securitate, Serviciului Vamal, Inspectoratului General al Poliției și Căii Ferate din Moldova.

La Linia Națională Anticorupție au fost recepționate 22 de apeluri. Totodată, 1.466 de materiale au fost înregistrate în cancelaria Centrului.

Totodată, în penitenciare se află cinci persoane, arestate în dosarele CNA.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Horoscop 8 iulie 2024

Horoscop 8 iulie 2024 Astrologii vin cu veşti bune pentru unii nativi. Pentru Peşti este o perioadă perfectă pentru a intra în noi relaţii,...

Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: ‘Cu românii nu se poate face nimic’

Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: 'Cu românii nu se poate face nimic' Adolf Hitler, cunoscutul dictator german, considera armata română aproape...

VIDEO – ‘Supacell’, serialul pe care mulți l-au văzut într-o singură noapte. Face furori pe Netflix

VIDEO - 'Supacell', serialul pe care mulți l-au văzut într-o singură noapte. Face furori pe Netflix „Supacell”, noul serial britanic pe Netflix, a captat rapid...

Oscar: Franţa îşi modifică procedura de selecţie la categoria ‘cel mai bun lungmetraj internaţional’

Oscar: Franţa îşi modifică procedura de selecţie la categoria 'cel mai bun lungmetraj internaţional' Centrul Naţional al Cinematografiei (CNC) din Franţa a decis să modifice...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.