X

ARBI a sechestrat peste 1.500.000 de lei

ARBI a sechestrat peste 1.500.000 de lei

Agenția de recuperare a bunurilor infracționale (ARBI) a aplicat sechestre în valoare de 1.545.377 de lei, în cadrul unei delegații dispuse de Direcția generală urmărire penală a CNA și înghețarea a două conturi bancare cu un sold total de 1.058.921 de lei.

De asemenea, ARBI a preluat în administrare mijloace bănești sechestrate, în numerar, în diferită valută, valoarea cărora constituie 935.028 de lei, transmite Știri.md.

Astfel, pe conturile trezoreriale gestionate de ARBI, au fost depuse mijloace bănești sechestrate în valoare totală de 23.965.976 de lei.

Citeşte şi: Cutremur puternic aproape de Moldova – Stiripesurse.md

ARBI a mai întocmit cinci avize consultative privind evaluarea a nouă bunuri imobile și a realizat un profil financiar în privința a patru persoane cu scopul stabilirii diferenței dintre venituri și cheltuieli.

La începutul perioadei de raport, ARBI a avut în procedură 86 delegații pe 58 cauze penale în privința a 123 subiecți.

ARBI a sechestrat peste 1.500.000 de lei

Pe parcursul săptămânii au fost recepționate patru delegații pe două cauze penale în privința a patru subiecți, au fost realizate trei note analitice în privința a 14 persoane și au fost expediate 64 de demersuri către furnizori de informații și date relevante.

Săptămâna trecută, CNA a desfășurat mai multe activități pe componenta de combatere și prevenire a corupției:

Tags: Agenția de Recuperare a Bunurilor Infracționale (ARBI)Centrul Naţional Anticorupţie (CNA)
Categorii: Știrile zilei