X

Argentina a câştigat Copa America 2024! Este al treilea trofeu major consecutiv adjudecat

Argentina a câştigat Copa America 2024! Este al treilea trofeu major consecutiv adjudecat

Argentina a câştigat Copa America 2024! Lautaro Martinez a marcat în prelungirile finalei cu Columbia singurul gol al partidei, în minutul 112, după o fază spectaculoasă a campioanei mondiale.

Pentru Argentina, acesta este al treilea trofeu major consecutiv adjudecat, după Copa America 2021 şi Cupa Mondială 2022. De asemenea, echipa lui Lionel Messi a intrat în istorie, fiind echipa cu cele mai multe trofee Copa America (16), capitol la care a depăşit Uruguay (15).

Argentina a câştigat Copa America 2024

Pentru Lionel Messi, acesta este al patrulea trofeu important câştigat, după Copa America 2021, Cupa Mondială 2022 şi Finalissima. Chiar dacă a fost înlocuit din cauza unei accidentări, Messi a revenit la finalul meciului pentru a sărbători alături de colegi.

Meciul a fost unul emoţionant pentru Angel Di Maria. Jucătorul de 36 de ani a părăsit terenul cu lacrimi în ochi, în minutul 115, aceasta fiind ultima partidă în tricoul Pumelor pentru superstarul Benficăi.

Argentina a devenit prima echipă care câştigă două trofee Copa America consecutive, cu o Cupă Mondială adjudecată între ele. Pe de altă parte, Pumele au încheiat seria de 28 de victorii ale Columbiei

Tags: Copa America 2024
Sport