X

Arina Spătaru beneficiază de pază de stat ca protecție a martorilor în cauze speciale

Președinta ALDE, Arina Spătaru, beneficiază de pază de stat. Despre acest lucru, Spătaru a anunțat pe pagina sa de Facebook, într-o transmisiune live astăzi, 6 octombrie.

„Vin cu o veste bună. De astăzi, organele de drept din Republica Moldova mi-au oferit pază personală în condițiile legii, ca protecție a martorilor în cauze speciale. Pentru mine și pentru familia mea, asta este foarte important. Dar de ce această veste este importantă pentru voi? 1. Este o veste proastă pentru toți cei rătăciți, care cred că mă pot intimida. Eu le recomand să se liniștească. Pedepsele penale pentru intimidarea martorilor sunt foarte și foarte aspre. 2. Este o veste bună pentru toți cei care vor să denunțe actele de corupție politică, pentru cei care s-au săturat să fie intimidați și cumpărați ca la piață. Îndrăzniți. Rupeți lanțul slăbiciunii și a corupției. Statul are capacitatea să vă protejeze”, a declarat Arina Spătaru în transmisiunea sa live.

Citește și : Moldova și UE au semnat un acord crucial pentru aderare

Președinta ALDE a mai adăugat că va continua să monitorizeze, în limitele legii, ancheta la care a muncit, pentru a se asigura că eforturile sale nu au fost în zadar.

„Cine a riscat de dragul dreptății, știu că mă vor înțelege”, a conchis Arina Spătaru.

Tags: ALDEArina Spătarufacebookrepublica moldova
Categorii: PoliticăȘtirile zilei