X

Arnold Schwarzenegger a suferit o operaţie pe cord deschis

Arnold Schwarzenegger a suferit o operaţie pe cord deschis

„M-am întors”, a scris el pe contul de Twitter, într-un mesaj de recunoştinţă adresat celor care s-au arătat îngrijoraţi de starea sa şi i-au trimis mesaje de încurajare.

În vârstă de 70 de ani, Arnold Schwarzenegger a suferit joi, 29 martie, o operaţie pe cord deschis. Medicii i-au înlocuit o valvă implantată în urmă cu 20 de ani, însă complicaţiile apărute au transformat o procedură relativ simplă într-o operaţie riscantă. Starul se recuperează după dificila încercare, însă a ţinut să posteze online, la începutul acestei săptămâni, un mesaj de mulţumire adresat medicilor şi celor care l-au susţinut cu mesajele lor.

„Este adevărat: M-am întors!”, a scris actorul pe contul său de Twitter, adresându-se celor peste 4 milioane de fani. „Am adormit gândindu-mă că mă voi trezi cu o mică incizie dar, ce să vezi, am găsit una mare. Dar m-am trezit şi pentru asta sunt recunoscător. Cu siguranţă şi faţă de voi, pentru toate mesajele voastre frumoase”, a adăugat el.

Celebra replică din The Terminator, „I’m back”, a fost rostită de Schwarzenegger încă de vineri, când acesta şi-a revenit după anestezie, a menţionat purtătorul său de cuvânt, Daniel Ketchell. Valva cardiacă i-a fost montată fostului guvernator de California în 1997, din cauza unui defect congenital al inimii. Operaţia de înlocuire a acesteia a fost efectuată la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles.

Tags: Arnold Schwarzeneggerinimaoperaţie
Diverse