Artişti internaționali şi-au unit vocile pentru a strânge fonduri în beneficiul Amazoniei

Publicat:

Sting, Bruce Springsteen, James Taylor, John Mellencamp şi Ricky Martin, printre alţi artişti, şi-au unit vocile şi au participat luni la un concert de binefacere pe care îl organizează anual Rainforest Fund, organizaţia fostului solist al trupei The Police, relatează EFE, scrie agerpres.

Spectacolul de luni seară, intitulat “We’ll Be Together” în onoarea cântecului omonim lansat de Sting în 1987, a avut ca temă principală o serie de piese şi videoclipuri din anii ’80 şi ’90 şi s-a desfăşurat la Beacon Theater din New York, din centrul cartierului Manhattan.


Citește și : Peter Handke este afectat de critici: ‘Îmi este greu să primesc Premiul Nobel’

La eveniment, prezentat de actorul american Robert Downey Jr, au participat şi trupele Eurythmics şi H.E.R., Bob Geldof, Shaggy şi MJ Rodríguez, iar biletul de intrare a fost de minimum 1.000 de dolari.

Organizaţia Rainforest Fund, înfiinţată în 1989 de Sting şi soţia lui, Trudie Styler, are ca scop protejarea pădurilor tropicale ale planetei şi apărarea comunităţilor indigene care locuiesc acolo.

“Cu Amazonia afectată de incendiile din vara aceasta şi în contextul conştientizării pericolului real al schimbărilor climatice, nu există un moment mai potrivit pentru a veni în ajutorul pădurilor noastre”, notează într-un comunicat Trudie Styler.

Sting şi Trudie Styler au organizat 17 concerte de strângere de fonduri pentru fundaţia lor Rainforest Fund începând din 1991.

Citește și : Alianţa pentru Coeziune cere liderilor UE să nu accepte reducerea fondurilor alocate

Precedenta ediţie a avut loc în 2016, cu participarea artiştilor Bruce Springsteen şi James Taylor, cărora li s-au alăturat Idina Menzel, Darlene Loe şi Ronnie Spector.

Este pentru prima oară când spectacolul a fost organizat la Beacon Theater, având în vedere că precedentele ediţii au avut ca loc de desfăşurare legendara sală Carnegie Hall din New York.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Doi falşi poliţişti au forţat o tânără să le dea o mică avere

Doi falşi poliţişti au forţat o tânără să le dea o mică avere Doi indivizi, de 35 și 46 de ani din raionul Ocnița, s-au...

Polițiștii de frontieră și carabinierii își vor consolida capacitățile de recunoaștere a obiectelor explozibile

Polițiștii de frontieră și carabinierii își vor consolida capacitățile de recunoaștere a obiectelor explozibile Polițiștii de frontieră și carabinierii își vor consolida capacitățile de recunoaștere...

Raportul Curții de Conturi privind angajamentele asumate în procesul de aderare la UE

Raportul Curții de Conturi privind angajamentele asumate în procesul de aderare la UE Tatiana Șevciuc, Președinta Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM), la data...

Dorin Recean face o vizită de lucru în Ceadîr-Lunga

Dorin Recean face o vizită de lucru în Ceadîr-Lunga Prim-ministrul Dorin Recean va întreprinde joi, 4 iulie, o vizită de lucru în municipiul Ceadîr-Lunga, unde...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.