X

Asociația ‘Platforma Moldova’ nu se va transforma în partid politic, dă asigurări Irina Vlah

Asociația ‘Platforma Moldova’ nu se va transforma în partid politic, dă asigurări Irina Vlah

Asociația „Platforma Moldova” nu se va transforma în partid politic. Declarația a fost făcută de Irina Vlah, fondatoare și președintă a Asociației, în cadrul podcastului „BANDSTAGE”.

„Noi am lansat asociația, anul trecut, în luna noiembrie. În acel moment, am decis cu echipa – așa au fost obiectivele noastre, să lansăm o platformă pe care să putem discuta cu diferiți lideri de opinie, cu diferiți lideri de partide. Noi am decis să creăm ceva nou, să asigurăm un dialog politic. Și noi am lucrat și lucrăm cu diferite partide – și de dreapta, și de stânga. Niciodată nu am avut situații când nu am dorit să comunic cu un anume lider politic”, a menționat Vlah, potrivit realitatea.md.

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Politiciana a spus că scopul acestei asociații a fost și este să afle problemele din țară, îngrijorările oamenilor, dar și să vină cu soluții și propuneri.

„Avem experiență în acest sens. Am fost și deputat, și membru al Guvernului, și bașcan… Când ești în politică de 20 de ani, poți veni cu un plan de acțiuni, cu poziții utile, cu idei.

Ideea noastră nu e ca asociația să se transforme în partid, ea vă rămâne asociație, pentru că, astfel, putem să atingem acele obiective pe care le-am setat inițial”, a mai adăugat fondatoarea asociației.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

Tags: Irina Vlah
Politică