Astrologul Cristina Guzinschi: ,,La nivel mondial, conflictele se vor intensifica.”

Publicat:

Astrologul Cristina Guzinschi: ,,La nivel mondial, conflictele se vor intensifica.”

Principalele evenimente din 2024 prezentate de astrologul Cristina Guzinschi.  Aflăm ce ne așteaptă în noul an care tocmai începe.

  • Cât e știință și studiu și cît e inspirație/clarviziune în astrologie și tarot?

Cu toate că astrologia nu este considerată știință, de-a lungul timpului și-a demonstrat viabilitatea si instrumentele de muncă. Mii de ani, astrologii au făcut pronosticuri care s-au realizat. Văd astrologia ca un studiu, însă, nu pot nega, mulți astrologi sunt și clarvizionari.


Pentru a interpreta hărțile natale e nevoie de intuiție și de studii. Tarot e un instrument care presupune mai mult clarviziune și inspirație. Am moștenit din neam darul și potențialul de a vedea soarta omului. Însă, sunt de părere că, e nevoie de studiere continuă, deoarece hărțile natale nu se repetă, omenirea progresează, se schimbă.

  • De ce credeți că avem nevoie să știm ce se va întîmpla în viitor?

Prefer să nu mă uit în viitorul îndepărtat, ce va fi până la sfârșitul vieții – cred în liberul arbitru. Viitorul  poate fi modificat, prelucrat, șlefuit. Astrologia ne ajută să vedem, să analizăm și să luăm decizii, mai ales când ne aflăm la răscruce. De exemplu, în astrologie, nodurile carmice reprezintă un ghid. Dacă folosim această cunoaștere cu acuratețe, calea spre individuație devine conștientă, asumată, și într-un final, mai ușoară. Persoanelor sensibile, ușor influențabile, nu le recomand să-și cunoască viitorul.

  • S-au materializat toate previziunile făcute de Dvs. pentru 2023?

Preveziunule mele vizavi de 2023 s-au realizat, doar acele configurații tensionate din horoscopul RM, nu s-au materializat în totalitate. Dar pe de altă parte, războiul hibrid, escaladarea tensiunilor sociale,  lupta pro și contra Rusiei, confirmă cele spuse de mine.

Totutuși, vreau să menționez că sunt specializată în horoscopul individual, cel al Moldovei îl studiez doar de 10 ani. Recunosc, referitor la interpretarea hărții natale a Moldovei am un blocaj. Se activează subiectivismul și anxietatea față de anumite poziții și configurații planetare grele și atunci e dificil să fiu obiectivă, precum psihoterapeutul nu poate face terapie celor apropiați. Urmează sa mai lucrez la acest aspect…

Astrologul Cristina Guzinschi: ,,La nivel mondial, conflictele se vor intensifica.”

  • Ați făcut harta natală a Moldovei? Ce procese social-politice ne așteaptă în 2024?

Da, am analizat harta RM. Sunt aspecte importante care indică că vor surveni mai multe schimbări referitor la teritoriu, hotare. Conflicte înghețate ar putea să se dezghețe. Totodată, vom fi martori la mari transformări social-politice. Aceste metamorfoze au început  în martie, 2023 și vor continua în 2024-2025.

Din  13-18 februarie, 2024, vor avea loc reforme majore în domeniul armatei, securității. Trecem și la o  altă organizare bisericească. Suntem influențați de Marte, planeta  conflictelor, disputelor, luptelor. Retrograd din 6 decembrie, 2024, până la 24.02.2024. La nivel mondial, conflitcele se vor intensifica. Și Moldova va fi afectată, din păcate.

Astrologul Cristina Guzinschi: ,,La nivel mondial, conflictele se vor intensifica.”

  • La nivel global, vor escalada conflictele actuale sau dincontra se vor găsi soluții de rezolvare? Ce premise sunt?

La nivel global, sun motive să ne facem griji. Mă refer la extinderea NATO. În horoscopul acestei organizații sunt poziții carmice, care o fac să se extindă. Plus, planeta Marte, poate provoca conflicte teritoriale, lupte vor mai fi. Interesantă observație, planeta Pluton, care e responsabilă de procesele distructive în 2024 se află exact la 180 de grade de poziția de la începutul celui de-al 2-lea război mondial.  Îmi doresc din tot sufletul o trezire globală a conștiinței colective și plecarea regimurilor autoritare. Cu certitudine, odată cu planeta Pluton în 2024, toamna, regimurile vechi, autoritare vor pleca..

  • Cum ar trebui sa întâmpinăm anul 2024, ca sa pășim cu dreptul în noul an?

Anul 2024 este anul draconului verde care aduce multe metamorfoze și schimbări mondene. Astrologii recomandă să întâlnim anul nou în haine de catifea de  culoare roșie, verde, auriu. Stiliștii recomandă elementului de foc să poarte cel puțin un articol roșu. Chiar și o broșă cu o floare bordo sau un fruct de rodie sau piatră. Semnele de aer nu ar trebui să-și îngreuneze imaginea cu accesorii inutile. Dragonul iubește luxul, dar purtat cu noblețe. Semnele elementului pământ li se  recomandă culoarea verde și auriu. Semnele de apă pot găsi o ținută cu broderie interesantă din mărgele, paiete și strasuri.

Evităm să oferim în dar – lumânări, foc, cuțite, oglinzi, ceasuri.

  • Ce zodii sunt cele mai favorizate de astre în 2024?

Anul 2024, planeta bunăstării, succesului, creșterii sociale și dezvoltării personale, belșugului și expansiunii, Jupiter se află până în data de 23 mai 2024 în semnul zodiacal Taur, favorizați, fiind Taurii și semnele de pământ: Fecioara și Capricornul. După 24 mai, 2024, Jupiter ingresează în semnul Gemeni,  fiind cei mai favorizați tot anul, precum și semnele aer: Balanța și Vărsătorul.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Moscova își dorește victoria lui Trump în SUA. Analiza presei din Rusia despre plusurile și minusurile acestei variante

Moscova își dorește victoria lui Trump în SUA. Analiza presei din Rusia despre plusurile și minusurile acestei variante Conducerea Rusiei urmărește campania prezidențială din SUA...

Judecătoarea Sanduța, după audierea repetată la Pre-Vetting a Marinei Rusu: ‘Hărțuită de o comisie care se străduiește disperat să supraviețuiască blamărilor și urii poporului’

Judecătoarea Sanduța, după audierea repetată la Pre-Vetting a Marinei Rusu: 'Hărțuită de o comisie care se străduiește disperat să supraviețuiască blamărilor și urii poporului' Judecătoarea...

Restricțiile la importul de cereale și oleaginoase din Ucraina vor fi prelungite până la sfârșitul anului

Restricțiile la importul de cereale și oleaginoase din Ucraina vor fi prelungite până la sfârșitul anului Restricțiile la importul de cereale și oleaginoase din Ucraina...

Cât a costat Forumul Național ‘Cahul4Culture’

Cât a costat Forumul Național 'Cahul4Culture' În perioada 1-3 iulie, în municipiul Cahul a fost organizat Forumul Național „Cahul4Culture” pe tema „Rolul politicilor culturale în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.