ATAC cu cuţitul în ‘inima’ Israelului: 3 oameni au fost răniţi grav!

Publicat:

ATAC cu cuţitul în ‘inima’ Israelului: 3 oameni au fost răniţi grav!

Trei persoane au fost grav rănite într-un atac cu cuţitul, duminică, în apropiere de Ashdod, în centrul Israelului, potrivit serviciilor de prim-ajutor, notează AFP, potrivit stiripesurse.ro.

“Un atac cu cuţitul a avut loc la centrul comercial Friendly din Gan Yavne”, a declarat seara târziu Zaki Heller, purtător de cuvânt al Magen David Adom, echivalentul israelian al Crucii Roşii.


ATAC cu cuţitul în ‘inima’ Israelului: 3 oameni au fost răniţi grav!

“Echipele de prim-ajutor au acordat îngrijiri la trei persoane rănite grav”, care au fost internate în spital, a continuat el.

Poliţia a confirmat că un “terorist” a “înjunghiat trei persoane”, cu “două cuţite”, înainte de a fi “neutralizat” de poliţia municipală.

“Suspectul ar avea 19 ani şi ar fi originar din Hebron”, în Cisiordania, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliţiei, fără a confirma iniţial dacă atacatorul a fost ucis.

ATAC cu cuţitul în ‘inima’ Israelului: 3 oameni au fost răniţi grav!

Mai multe atacuri similare au avut loc în Israel în ultimele săptămâni, pe fondul războiului dintre mişcarea islamistă palestiniană Hamas şi armata israeliană din Fâşia Gaza.

Războiul a fost declanşat de un atac fără precedent al Hamas pe teritoriul israelian pe 7 octombrie care a provocat moartea a 1.160 de persoane, în marea majoritate civili, potrivit unui bilanţ realizat de AFP pe baza datelor israeliene.

Israelul a jurat să anihileze Hamas şi a lansat o operaţiune militară în Fâşia Gaza, care a făcut 32.782 de morţi, majoritatea civili, potrivit Ministerului Sănătăţii al mişcării islamiste.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Regele danez îşi declară dragostea pentru Groenlanda în timpul unei vacanţe alături de familia sa

Regele danez îşi declară dragostea pentru Groenlanda în timpul unei vacanţe alături de familia sa Regele Frederik al X-lea al Danemarcei a declarat că Groenlanda...

FOTO – David și Victoria Beckham au recreat scenele nunții de acum 25 de ani. Hainele violet le vin încă turnate

David și Victoria Beckham au recreat scenele nunții de acum 25 de ani. Hainele violet le vin încă turnate David și Victoria Beckham au purtat...

Actorul american Mike Heslin a murit la vârsta de 30 de ani

Actorul american Mike Heslin a murit la vârsta de 30 de ani Actorul american Mike Heslin, care apare în serialul ”Special Ops: Lioness”, a murit...

Semne că ne revenim!? Tânăra generație renunță la aplicațiile de întâlniri pentru a cunoaște oamenii în viața reală

Semne că ne revenim!? Tânăra generație renunță la aplicațiile de întâlniri pentru a cunoaște oamenii în viața reală Specialiștii spun că generația Z renunță la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.