Atac cu drone la Odesa: Cel puţin cinci oameni au fost răniţi!

Publicat:

Atac cu drone la Odesa: Cel puţin cinci oameni au fost răniţi!

Un atac cu dronă comis de forţele ruse în regiunea Odesa, din sudul Ucrainei, s-a soldat cu rănirea a cinci persoane şi avarierea unui bloc de apartamente, a anunţat miercuri guvernatorul regiunii, transmite Reuters, potrivit stiripesurse.ro.

Guvernatorul Oleh Kiper a declarat că atacul a cauzat un incendiu într-o clădire în construcţie. Focul s-a extins şi a afectat ferestrele şi faţada blocului de nouă etaje.


Vezi şi: VIDEO – IDF a distrus un tunel al Hezbollah care ajungea în Israel – Stiripesurse.md

Armata ucraineană a precizat că a doborât 21 din cele 22 de drone lansate de armata rusă marţi noaptea.

Atac cu drone la Odesa: Cel puţin cinci oameni au fost răniţi!

Potrivit Kievului, forţele ruse au lansat şi trei rachete balistice asupra regiunii Poltava, situată în centrul Ucrainei.

Guvernatorul acestei regiuni, Filip Pronin, a afirmat că atacul a avariat un obiectiv industrial, fără a se înregistra răniţi. Infrastructura civilă nu a fost afectată.

De partea sa, armata rusă a anunţat miercuri că a doborât în cursul nopţii 47 de drone ucrainene, dintre care 24 deasupra regiunii ruse Briansk, frontalieră cu Ucraina.

Atac cu drone la Odesa: Cel puţin cinci oameni au fost răniţi!

”În timpul nopţii au fost împiedicate tentative ale regimului de la Kiev de a comite atacuri teroriste cu drone aeriene contra teritoriului rus”, a indicat Ministerul Apărării rus într-un comunicat.

Cinci drone au fost doborâte în regiunea Belgorod, iar dou deasupra regiunii Kursk. Cele două regiuni au de asemenea frontieră cu Ucraina. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Fermierii vin la Președinție. Invocă că statul i-a lăsat de izbeliște

Fermierii vin la Președinție. Invocă că statul i-a lăsat de izbeliște Fermierii anunță, pentru ziua de vineri, că se convoacă în fața sediului Președinției pentru...

Jens Stoltenberg este oficial preşedintele Conferinţei de Securitate de la Munchen

Jens Stoltenberg este oficial preşedintele Conferinţei de Securitate de la Munchen Jens Stoltenberg, fost până recent secretar general al NATO, a fost numit în mod...

Premiul Nobel pentru Chimie 2024: Inovații în designul și predicția structurii proteinelor

Premiul Nobel pentru Chimie 2024: Inovații în designul și predicția structurii proteinelor Premiul Nobel pentru Chimie din acest an a fost acordat pentru realizări semnificative...

Viktor But a revenit în comerțul cu arme

Viktor But a revenit în comerțul cu arme Viktor But a revenit în comerțul cu arme, anunţă publicaţia The Wall Street Journal,potrivit stiripesurse.ro. El a luat parte...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.