ATAC jihadist in Franta. Doi oameni au fost injunghiati mortal la Marsilia- FOTO

Publicat:

Un bărbat a fost împuşcat mortal de forţele de ordine franceze într-o gară din Marsilia, în sudul ţării, după ce a atacat mai multe persoane cu un cuţit, a relatat postul BFM TV, citând un procuror din cadrul Parchetului local, transmit Reuters şi AFP, conform agerpres.

‘Două victime au decedat prin înjunghiere’, a declarat pentru AFP prefectul de poliţie Olivier de Mazieres.


Atacul a avut loc în jurul orei locale 13.45 (11.45 GMT).

Agresorul ar fi strigat ‘Allah Akbar’, conform unei surse apropiate anchetei, care are în vedere pista teroristă.

Atacatorul a fost doborât de militari din cadrul operaţiunii antiteroriste Sentinelle, a precizat procurorul Republicii, Xavier Tarabeux.

Poliţia le-a cerut locuitorilor Marsiliei să evite zona gării Saint-Charles, unde în cursul după-amiezii se desfăşura o importantă operaţiune.

Ministrul francez de interne, Gérard Collomb, a anunţat pe Twitter că se va deplasa ‘imediat’ la Marsilia ‘după atacul comis în proximitatea gării Saint-Charles’.

Un bărbat a fost împușcat mortal de forțele de ordine franceze într-o gară din Marsilia, în sudul țării, după ce a atacat mai multe persoane cu un cuțit, a relatat postul BFM TV, citând un procuror din cadrul Parchetului local, transmit Reuters și AFP.

Anumiți martori susțin că atacatorul ar fi ucis cel puțin două persoane înainte de a fi împușcat de poliție.

Un om a fost ucis, cu cuțitul, în Franța, după ce a fost atacat de un agresor, pe stradă, în Marsilia! Atacatorul a fost, la rândul său, împușcat de polițiști. Nu se știe dacă este vorba despre un atac terorist. Criminalul a strigat Allahu Akbar.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Peste 50 de milioane de euro vor fi investiți pentru reabilitarea energetică a circa 50 de școli

Peste 50 de milioane de euro vor fi investiți pentru reabilitarea energetică a circa 50 de școli Peste 50 de milioane de euro vor fi...

Putin cere controlarea minării de criptomonede, ca urmare a consumului ridicat de electricitate

Putin cere controlarea minării de criptomonede, ca urmare a consumului ridicat de electricitate Preşedintele rus Vladimir Putin a avertizat miercuri asupra "creşterii necontrolate" a consumului...

Siegfried Mureșan: Parlamentul European solicită sprijin pentru R. Moldova în procesul de aderare

Siegfried Mureșan: Parlamentul European solicită sprijin pentru R. Moldova în procesul de aderare Parlamentul European a adoptat astăzi, cu largă majoritate, o rezoluție „prin care...

Ploaia a făcut prăpăd în raionul Glodeni: Copaci doborâți și fire electrice rupte

Ploaia a făcut prăpăd în raionul Glodeni: Copaci doborâți și fire electrice rupte Ploile de astăzi au făcut ravagii în raionul Glodeni. Mai mulți copaci...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.