X

Atac mortal pe o plajă din Australia! Un surfer a fost ucis de rechini

Un bărbat a murit marţi după ce a fost muşcat de picior de un rechin în timp ce practica surfingul în largul plajei din Tuncurry, localitate situată la o distanţă de 310 kilometri nord de Sydney, primul deces înregistrat în urma atacului unui rechin în Australia în 2021, relatează EFE, potrivit agerpres.

După ce a fost scos din apă, bărbatul a primit primele îngrijiri de la echipele de salvare , nu au reuşit însă să-i salveze viaţa, informează într-un comunicat poliţia statului New South Wales.

Citeşte şi: Plutonul de EXECUŢIE a fost introdus în Carolina de Sud – Black News

În urma acestui incident, autorităţile australiene au închis plaja Tuncurry şi o altă plajă din localitatea învecinată Forster lansând totodată un dispozitiv pentru căutarea şi identificarea rechinului care l-a atacat pe surfist.

Potrivit registrului atacurilor de rechin din Australia, întocmit de parcul zoologic din Taronga, până la atacul ucigaş de marţi, nicio persoană nu şi-a pierdut viaţa în 2021 în incidente similare, deşi alte două persoane au fost rănite în atacuri precedente.

Citeşte şi: Elveţia, cel mai probabil loc de întâlnire între Putin şi Biden – Black News

În 2020, s-au înregistrat 8 decese – dintre care ultimul în noiembrie – în urma a 27 de atacuri de rechin înregistrate în Australia.

Tags: australiaForsterNew South WalesrechinsurferTuncurry
Categorii: Știrile zilei