Atac sângeros în China! 8 oameni au fost ucişi

Publicat:

Atac sângeros în China! 8 oameni au fost ucişi

Un bărbat a ucis opt persoane şi a rănit o alta cu un cuţit în centrul Chinei, au anunţat vineri media de stat chineze, citând autorităţi locale, informează AFP, potrivit stiripesurse.ro.

Atacul s-a produs joi dimineaţa în oraşul Xiaogan, în provincia Hubei, potrivit televiziunii de stat CCTV.


Vezi şi: VIDEO – Un restaurant s-a prăbuşit în Mallorca: Sunt mulţi morţi şi răniţi! – Stiripesurse.md

Persoana rănită nu este în pericol de moarte, a precizat agenţia oficială Xinhua.

Atac sângeros în China! 8 oameni au fost ucişi

Suspectul, un bărbat de 53 de ani al cărui nume de familie este Lu, a fost arestat de poliţie, potrivit CCTV. În trecut, el a primit îngrijiri pentru probleme mintale, potrivit aceleiaşi surse, care a precizat că a fost deschisă o anchetă.

Atacurile cu focuri de armă sunt extrem de rare în China, ţară care le interzice cetăţenilor săi să deţină arme de foc, însă un val de atacuri cu armă albă a fost constatat în ultimii ani.

Luni, o femeie înarmată cu un cuţit a ucis două persoane şi a rănit patru, într-o şcoală primară din provincia Jiangxi, centrul Chinei.

Atac sângeros în China! 8 oameni au fost ucişi

La începutul luni mai, un atac cu cuţitul s-a soldat cu morţi şi 21 de răniţi într-un spital din provincia Yunnan, sud-vest.

În august 2023, în aceeaşi provincie, două persoane au murit şi şapte au fost rănite într-un atac cu cuţitul comis de un bărbat cu antecedente de probleme mintale.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru)

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru) ''Singurătatea şi dependenţa de internet se vor numără printre principalele probleme de...

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii Temperatura nocturnă a Lunii a scăzut semnificativ în timpul perioadei de izolare globală din primăvara anului 2020,...

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate Rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate. Decizia aparține unui tribunal din Argentina. Copiii celebrului...

Talentele Republicii Moldova, premiate pentru contribuțiile în artă și cultură la Gala Excelenței Muzicale

Talentele Republicii Moldova, premiate pentru contribuțiile în artă și cultură la Gala Excelenței Muzicale Talentele Republicii Moldova au fost onorate la Gala Excelenței Muzicale, eveniment...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.