Atac sinucigaş în Afganistan. Cel puţin 12 persoane au fost ucise

Publicat:

Cel puţin 12 persoane au fost ucise şi 14 rănite, duminică, într-un atac sinucigaş comis în cursul unor funeralii, în estul Afganistanului, au anunţat autorităţile locale, relatează AFP.

‘Bilanţul cel mai recent a ajuns la 12 morţi şi 14 răniţi’, a declarat Attaullah Khogyani, purtătorul de cuvânt al guvernatorului de Nangarhar, care anunţase anterior şase morţi, conform agerpres .


Directorul pentru sănătate din această provincie unde a avut loc atacul a confirmat bilanţul victimelor, subliniind că acesta ar putea creşte, unii dintre răniţi fiind în stare în gravă.

Citește și : Carles Puigdemont cere o negociere politică şi reinstalarea Guvernului său

Atacul s-a produs la funeraliile unui fost guvernator din districtul Haska Mina, potrivit unui comunicat al guvernoratului Nangarhar.

Nicio grupare nu a revendicat pentru moment atacul care survine la trei zile după un atentat sinucigaş comis la Kabul împotriva unui centru cultural şiit care s-a soldat cu 41 de morţi şi 84 de răniţi.

Nangarhar, în estul Afganistanului, la graniţa cu Pakistanul, este bastionul Statului Islamic, care a revendicat atacul comis joi în capitala afgană.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

În urma dictatorului

În urma dictatorului Ce se petrece după prăbușirea inevitabilă a unui regim personal. Filmul „Moartea lui Stalin” (2017) începe cu dictatorul prăbușit în stare de inconștiență...

Din Rusia pentru Houthi, cu dragoste (editorial)

Din Rusia pentru Houthi, cu dragoste Sub veghea lui Biden, amenințarea la adresa transporturilor maritime globale a luat amploare. Președintele Biden și-a dedicat discursul de adio...

The New York Times: Cum s-a transformat mințitul în dezinformare

Cum s-a transformat mințitul în dezinformare După momentul în care Donald Trump a contestat validitatea certificatului de naștere al lui Barack Obama, Trump a continuat...

Cum s-a degradat libertatea sub veghea lui Biden (editorial)

Cum s-a degradat libertatea sub veghea lui Biden Succesorul lui va moșteni o lume incomparabil mai primejdioasă Președintele Biden a luat ieri cuvântul la ONU, fiind...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.